Υλικά συνταγής
10 μπουτάκια κοτόπουλου (1 κιλό σύνολο περίπου)
1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερού συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη ή πορτοκαλί) κομμένες σε ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας
150 γρ. γραβιέρα ήπιας γεύσης κομμένη σε κυβάκια ή σε λεπτές φέτες