Υλικά συνταγής
αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το αλεύρωμα)
3 γεμάτες κ.σ. φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, κατά προτίμηση από σπάλα
1 μέτριο κολοκύθι, τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
4 φέτες χωριάτικο ψωμί χωρίς την κόρα, μουλιασμένο σε νερό και καλά στυμμένο