Υλικά συνταγής
1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο + επιπλέον για γαρνίρισμα
4 ½ φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού + 4 φλ. νερό
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1400 γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ελιά ή σπάλα), κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
2 κουτιά (400 γρ. το ένα) ντοματάκια κονκασέ ή όλοκληρα ντοματάκια κομμένα σε κομμάτια με τους χυμούς τους
1/2 φλ. τσαγιού ρύζι (κατά προτίμηση Jasmine ή άλλο επιλογής σας)
2 σκελίδες σκόρδο, συμπιεσμένα
1/3 φλ. τσαγιού φρέσκα φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα + επιπλέον για γαρνίρισμα
2 μεγάλα ή 3 μέτρια κοτσάνια σέλερι (χωρίς τα φύλλα του), ψιλοκομμένα