Υλικά συνταγής
2 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού ή κότας
1 πακέτο ζυμαρικό ριγκατόνι
τριμμένο τυρί (παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι ή ξηρή μυζήθρα) για πασπάλισμα
1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα ή ελιά ή και στήθος, κομμένο σε λεπτές, μικρές λωρίδες
1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη ή πολτοποιημένη
1 μικρό μπαστουνάκι σέλερι ψιλοκομμένο