Υλικά συνταγής
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για πασπάλισμα ταψιού
2 αυγά + 2 ασπράδια αυγών
1 κεσεδάκι (200 γρ.) γιαούρτι
2 κεσεδάκια (400 γρ.) γιαούρτι πλήρες
Για το συνοδευτική σος γιαουρτιού
1 φλ. τσαγιού φρέσκα φυλλαράκια δυόσμου
6-7 κολοκυθάκια τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη
3 μεγάλα ή 2 μέτρια φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1/3 φλ. τσαγιού (80 ml) ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300 γρ. τυρί φέτα, χοντροκομμένη