Υλικά συνταγής
1/2 ποτηράκι άσπρο ξηρό κρασί
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φλ. τσαγιού κομμένα σε φέτες φρέσκα μανιτάρια
2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ αλεσμένα στο μούλτι
1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1½ φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ τριμμένο, στο χοντρό του τρίφτη
1/2 κ.γ. κανέλα και γαρίφαλο σε σκόνη
2/3-1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη, στο χοντρό του τρίφτη