Υλικά συνταγής
300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. βούτυρο, ψιλοκομμένο
100 γρ. μαλακό βούτυρο ή κανονικό μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου + λίγο επιπλέον για άλειμμα ταψιών
220 γρ. ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
1 κ.σ. ξίδι από μήλο (μηλόξιδο)
2 κ.σ. Grand Marnier ή άλλο λικέρ πορτοκάλι
200 γρ. περίπου πλήρες γάλα ή όσο χρειαστεί προκειμένου μαζί με το χυμό πορτοκαλιού να έχετε 250ml υγρό: χυμό πορτοκαλιού μαζί με το γάλα
100 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη, λιωμένη
350 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα που λιώνει εύκολα, ψιλοκομμένη