Υλικά συνταγής
1 ½ φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 κ.σ. βούτυρο φρέσκο κρύο, κομμένο σε κυβάκια
3 μέτρια ή 4 μικρά κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες ή κύβους
1 ½ φλ. γάλα (ή 1 φλιτζάνι γάλα + 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος)
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 κ.σ. μαργαρίνη φυτική, κρύα κομμένη σε κυβάκια
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 φλ. τσαγιού τυρί φέτα θρυμματισμένη
1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ (ή άλλο κίτρινο τυρί που λιώνει όπως γραβιέρα)