Υλικά συνταγής
12-14 φρέσκα φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα ταψιού
750 γρ. πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη ή θυμάρι
1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
1 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι πικάντικο (ή άλλο πικάντικο σκληρό τυρί που λιώνει επιλογής σας)
2-3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη, για πασπάλισμα της πίτας
250 γρ. χοιρινό ζαμπόν κομμένο σε μικρούς κύβους (αγοράζετε 2 χοντρές φέτες μπούτι ζαμπόν συνολικού βάρους 250 γρ. κομμένες σε κύβους)