Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Μοσχαράκι μπουργκινιόν το αυθεντικό στο φούρνo με φαρφάλες

Μοσχαράκι μπουργκινιόν το αυθεντικό στο φούρνo με φαρφάλες

16 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Μοσχαράκι μπουργκινιόν το αυθεντικό στο φούρνo με φαρφάλες

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φύλλα δάφνης
1 πακέτο 500 γρ. ζυμαρικό φαρφάλες (“φιογκάκια”)
5 καρότα, ψιλοκομμένα σε μικρά κυβάκια
3 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση Cabernet)
2-3 φλ. τσαγιού ζωμό κρέατος (όσο απαιτηθεί)
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα σε μικρά κυβάκια
ελαιόλαδο
1,5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, σπαλομίτα χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους 4 εκ.
4 φέτες μπέικον κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/2 κ.γ. γαρύφαλλο
1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
1/2 κ.γ. δεντρολίβανο
Επιστροφή στην κορυφή