Υλικά συνταγής
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πακέτο 500 γρ. ζυμαρικό φαρφάλες (“φιογκάκια”)
5 καρότα, ψιλοκομμένα σε μικρά κυβάκια
3 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση Cabernet)
2-3 φλ. τσαγιού ζωμό κρέατος (όσο απαιτηθεί)
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα σε μικρά κυβάκια
1,5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, σπαλομίτα χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους 4 εκ.
4 φέτες μπέικον κομμένες σε λεπτές λωρίδες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι