Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο αγγούρι, καλά στραγγισμένο σε χαρτί κουζίνας
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
αγγουράκια και ραπανάκια για τη γαρνιτούρα (προαιρετικά)
1/2 κ.γ. αλάτι (αυξομειώστε μετά από δοκιμή)
3 φλ. τσαγιού “Κοραλάκι”, (κοφτό ζυμαρικό) μαγειρεμένο και καλά στραγγισμένο
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
1/2 φλ. τσαγιού ραπανάκι σε λεπτές φέτες
230 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου