Υλικά συνταγής
2 αυγά πολύ καλά βρασμένα, κομμένα σε μικρά κυβάκια
70 γρ. χωρίς το κουκούτσι τους ελιές μαύρες, ξεπλυμένες και σκουπισμένες, κομμένες σε κυβάκια
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (περίπου 1/2 φλ.)
6 μέτριες πατάτες (συνολικό βάρος 1 κιλό περίπου), καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους περίπου 2 εκ.
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μικρή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια (περίπου 1/2 φλ.)
1/4 φλ. τσαγιού βραστό νερό
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο σέλερι, 2 σέλερι περίπου, μόνο τα στελέχη του