Υλικά συνταγής
3 μέτρια καρότα κομμένα σε χοντρές ροδέλες, ή σε χοντρά στικς
2½ κ. κιλά κατσικάκι (μπούτι ή/και χεράκι, με σπάσιμο στα κόκαλα
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια στα τέσσερα
3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα (κατά προτίμηση Ντιζόν)
2-2½ κιλά πατάτες καθαρισμένες, κομμένες κυδωνάτες και κατόπιν στη μέση
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
5-6 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
1 κ.σ. θρούμπι ή δεντρολίβανο ψιλοκομμένο