Υλικά συνταγής
1 κ.σ. χοντρό θαλασσινό αλάτι (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
1 κ.γ. ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
1/3 φλ. τσαγιού πετιμέζι ροδιού (ή ίση ποσότητα από πετιμέζι ή μέλι, ανακατεμένο με 2 κ.σ. χυμό λεμονιού) [**]
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4 χοιρινά κότσια 1500 γρ. περίπου το ένα με το κόκκαλο και τη πέτσα [*]
1 κοφτή κ.σ. ξερό φασκόμηλο, καλά τριμμένο στο μούλτι ή 1 κ.σ. ξερό δεντρολίβανο τριμμένο