Υλικά συνταγής
ελαιόλαδο για να αλείψετε το μπούτι
1 λεμονιού το ξύσμα, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πορτοκαλιού το χυμό και το ξύσμα τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
1 φλ. τσαγιού μαρμελάδα πορτοκάλι
Για τη σος μαρμελάδας πορτοκαλιού
1 χοιρινό μπούτι 2,5 κιλών περίπου
καρυκεύματα ότι πιο πάνω για το χοιρινό ή άλλα επιλογής σας
Καρυκεύματα αρεσκείας σας όπως: κόλιανδρο κοπανισμένο, πάπρικα, ρίγανη, φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο