Υλικά συνταγής
150 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
6 δαμάσκηνα αποξηραμένα, χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένα
τα εντόσθια του κόκορα, κομμένα σε μικρά καρεδάκια [*]
6 κάστανα βρασμένα ή ψημένα, καθαρισμένα, κομμένα σε κομμάτια
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
250 γρ. κιμά χοιρινό ή μοσχαρίσιο ή ανάμεικτο
Για τις πατάτες: (προαιρετικά)
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/3 φλ. τσαγιού μαύρες σταφίδες
100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
200 ml ζωμό κότας για το ταψί
6 βερίκοκα αποξηραμένα, χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένα