Υλικά συνταγής
2½-3 κιλά αγριογούρουνο κομμένα σε κομμάτια των 80-100 γρ.
5 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
950 ml (750+200 ml χωριστά) κόκκινο κρασί (Αγιοργήτικο, Merlot ή Cabernet)
1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κιλό μανιτάρια φρέσκα λευκά
300 γρ. μπέικον καπνιστό, σε ένα ενιαίο κομμάτι, κομμένο σε κυβάκια
10 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
2 στικς σέλερι ψιλοκομμένο