Υλικά συνταγής
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γρ. βούτυρο + 2 κ.σ. επιπλέον για άλειμμα ταψιού
2/3 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο, στραγγισμένες, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
300 γρ. μανιτάρια φρέσκα λευκά, κομμένα σε φέτες ή κομμάτια
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
250 γρ. τυρί μετσοβόνε, κομμένο σε λεπτές φέτες
130 γρ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
1½ φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα (ζητείστε “μοτσαρέλα για πίτσα”)