Υλικά συνταγής
2 κρόκους αυγών χτυπημένοι με 1 κ.γ. νερό
ή 1 στήθος φιλέτο κοτόπουλου ολόκληρο κομμένο σε κιμά
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. μανιτάρια φρέσκα πολύ ψιλοκομμένα ή χοντρο-θρυμματισμένα στο multi
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο ολόκληρο
ή 12 φέτες προσούτο + 1 κ.σ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο
αλάτι πιπέρι + 1 πρέζα χοντρό αλάτι για πασπάλισμα σφολιάτας
λίγο αλεύρι για να ανοίξετε τη ζύμη σφολιάτας