Υλικά συνταγής
1/4 φλ. τσαγιού (56 γρ.) βούτυρο λιωμένο + 2 κ.σ. επιπλέον για άλειμμα ταψιού
110 γρ. ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη
6 κ.σ. (45 γρ.) ζάχαρη άχνη
3/4 φλ. τσαγιού (180 ml) κρέμα γάλακτος πλήρης 36% λιπαρά, κρύα
680 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1 ½ φλ. τσαγιού θρυμματισμένα σε ψίχουλα μπισκότα όρεο (162 γρ. ή περίπου 16 μπισκότα oreo)
2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα σε ψίχουλο μπισκότα Oreo (216 γρ./20 oreo περίπου)
3-4 μπισκότα όρεο θρυμματισμένα σε σκόνη + 4-5 κομμένα στη μέση
8-10 μπισκότα όρεο, κομμένα σε μικρά κομματάκια
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
230 γρ. έτοιμη ή σπιτική σαντιγί