Υλικά συνταγής
100 γρ. γραβιέρα πικάντικη σε κομματάκια ή κεφαλοτύρι
2 κρεμμύδια ξερά σε μικρά κομμάτια
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι ή χτένι σπάλας) κομμένο σε κύβους ή 1/2 κιλό μοσχαρίσιο + 1/2 κιλό χοιρινό κρέας (ώμος)
4 φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κομμάτια
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
150 γρ. φέτα κομμένη σε κομματάκια