Υλικά συνταγής
λίγο βούτυρο για άλειμμα του ταψιού
1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
Για τη σάλτσα κιμά – μπολονέζ:
150 ml ζωμό κρέατος ή κότας
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
70 γρ. τυρί παρμεζάνα ψιλο-τριμμένη
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
1 πακέτο λαζάνια σε φύλλα
1 φλ. τσαγιού τυριά επιλογής σας ανάμεικτα χοντρο-τριμμένα όπως μοτσαρέλα, γραβιέρα, τσένταρ, γκούντα κ.λ.π.