Υλικά συνταγής
2 μεγάλα αυγά ελαφρώς χτυπημένα
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
8 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε μικρές ροδέλες
? φλ. τσαγιού ελαιόλαδο συν επιπλέον για άλειμμα ταψιού και φύλλων
2 μεγάλα πράσα, κομμένα πρώτα οριζόντια στη μέση και μετά σε φέτες
1 κιλό σπανάκι (καθαρό βάρος)
? ποτηράκι του κρασιού τραχανάς ή φρυγανιά τριμμένη
250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 αυτό χτυπημένο με 1 κ.σ. νερό για άλειμμα φύλλο επιφάνειας (προαιρετικά)
2 φύλλα σφολιάτας (ή 12 φύλλα κρούστας αν η σφολιάτα δεν είναι στις προτιμήσεις σας)