Υλικά συνταγής
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για πασπάλισμα του κρέατος
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρότα (ή χοντροτριμμένα στο τρίφτη)
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι (40 γρ. περίπου)
3 ½ κιλά οσομπούκο (μοσχαρίσιο κότσι)
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ, πολτοποιημένα στο μούλτι
2 κοφτές κ.σ. πελτέ ντομάτας
6-8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο σέλερι