Υλικά συνταγής
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 μέτρια καρότα, κομμένα σε μικρά κυβάκια
600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από λάπα ή ελιά
? φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένα ή 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 ½ κουτιά ντοματάκια κονκασέ
2 κ.γ. πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε ? φλ. νερό
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
? φλ. τσαγιού ανάμεικτα ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού και μαϊντανού
2 πρέζες γαρίφαλο σε σκόνη
1 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο
1 φλ. τσαγιού γραβιέρα, τριμμένη