Υλικά συνταγής
1/2 κιλό ζυμαρικό Ζίτι, ή Πένες ή Βίδες
700-800 γρ. έτοιμη σάλτσα Ναπολιταίν, εμπορίου, για ζυμαρικά
1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο καυτο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3/4 φλ. τσαγιού ψίχα ψωμιού 2-3 ημερών θρυμματισμένα στο μούλτι σε ψίχουλα
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
120 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε 18 κυβάκια (1,2 εκ. περίπου το κάθε κυβάκι), για τη γέμιση