Υλικά συνταγής
3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. τσαγιού (225 γρ.) βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. τσαγιού γάλα πλήρες
1 φλ. τσαγιού μαύρη ζάχαρη
1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
1 ? φλ. τσαγιού μαρμελάδα πορτοκάλι
1-2 κ.σ. Grand Marnier ή άλλο λικέρ πορτοκάλι
170 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
1 φλ. τσαγιού που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
1/4 φλ. τσαγιού creme fraiche ή sour cream [*]
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
3/4 φλ. τσαγιού κακάο σκόνη