Υλικά συνταγής
210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
115 γρ. βούτυρο αλατισμένο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
115 γρ. βούτυρο αλατισμένο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα φόρμας
240 ml (1 φλ. τσαγιού) γάλα
60 ml (1/4 φλ. τσαγιού) γάλα
60 ml (1/4 φλ. τσαγιού) γιαούρτι πλήρες
150 γρ. ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
500 γρ. (4 φλ.) ζάχαρη άχνη
2 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ημίγλυκη, κομμένη σε κομματάκια