Υλικά συνταγής
800 γρ. (2 βάζα των 400 γρ.) έτοιμη σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά επιλογής σας
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο για τηγάνισμα
150 γρ. λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο, ψιλοκομμένες και στραγγισμένες (κρατάτε στην άκρη το λάδι τους)
λάδι που κρατήσατε από τις λιαστές ντομάτες
1 κ.σ. φρέσκια ψιλοκκομμένη ρίγανη
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/2 φλ. τσαγιού ψίχα ψωμιού, 2-3 ημερών, πολτοποιημένα σε ψίχουλα στο μούλτι
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι (περίπου 1 κ.σ. με προσοχή λόγω παρμεζάνας), φρεσκοτριμμένο πιπέρι
180 γρ. μοτσαρέλα “μπάλες” bocconcini (6 μεγάλες μπάλες μεγέθους μπάλας του γκολφ), κομμένες σε φέτες