Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κεφτεδάκια με λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα σε σάλτσα ντομάτας με μοτσαρέλα

Κεφτεδάκια με λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα σε σάλτσα ντομάτας με μοτσαρέλα

15 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Κεφτεδάκια με λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα σε σάλτσα ντομάτας με μοτσαρέλα

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

1 αυγό ελαφρώς χτυπημένα
800 γρ. (2 βάζα των 400 γρ.) έτοιμη σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά επιλογής σας
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
500 γρ. χοιρινός κιμάς
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο για τηγάνισμα
150 γρ. λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο, ψιλοκομμένες και στραγγισμένες (κρατάτε στην άκρη το λάδι τους)
λάδι που κρατήσατε από τις λιαστές ντομάτες
4 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. φρέσκια ψιλοκκομμένη ρίγανη
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/2 φλ. τσαγιού ψίχα ψωμιού, 2-3 ημερών, πολτοποιημένα σε ψίχουλα στο μούλτι
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι (περίπου 1 κ.σ. με προσοχή λόγω παρμεζάνας), φρεσκοτριμμένο πιπέρι
180 γρ. μοτσαρέλα “μπάλες” bocconcini (6 μεγάλες μπάλες μεγέθους μπάλας του γκολφ), κομμένες σε φέτες
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...