Υλικά συνταγής
1 κύβο ζωμό βοδινού (προαιρετικά)
½ φλ. τσαγιού γάλα εβαπορέ
500 γρ. καρότα, καθαρισμένα
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + 5-6 κ.σ. επιπλέον για τα κολοκυθάκια
3 κολοκυθάκια, κομμένα σε χοντρές ροδέλες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1.500 γρ. μοσχαράκι, κατά προτίμηση ποντίκι ή σπαλομίτα, κομμένο σε μπουκιές
3 μεγάλες ντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη ή 1 κουτί ολόκληρα ντοματάκια πολτοποιημένα στο μούλτι
500 γρ. πατάτες, καλά πλυμένη η φλούδα της
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας διαλυμένη σε λίγο ζεστό νερό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε μέτρια καρέ
1 πιπεριά κίτρινη ή πορτοκαλί, κομμένη σε μέτρια καρέ
50 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη