Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κοτόπουλο κοκκινιστό με γραβιέρα και πουρές με γιαούρτι και φέτα

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γραβιέρα και πουρές με γιαούρτι και φέτα

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γραβιέρα και πουρές με γιαούρτι και φέτα https://cdn2.huli.gr/imgs/ext/B3cdcperc2fgjEcdcpluszrBNcdcperc2faESefWnB3qxQF9YoRLTcOR3l6sXL2IuYgq0vWw42y1maMqGo6NiQEONDCQpVntoVe12Sh1v3Np4wttpm6GC3gQaL5ylI1bw9nyObaNPF6Acdcperc3dcdcperc3d_5.jpg
Η συνταγή έχει 18 υλικά

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γραβιέρα και πουρές με γιαούρτι και φέτα

Sintayes, Υλικά: 18, Χρόνος: Άγνωστος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›Υλικά συνταγής

3 κ.σ. γάλα
1/4 φλ. τσαγιού (60 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
1/2 κ.γ. ζάχαρη
900-100 γρ. μέρη κοτόπουλου όπως μπούτια ή στήθος, ή πόδια
Για το κοτόπουλο
1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από κόκκινο κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού + 2 κ.σ. (90 ml σύνολο) ελαιόλαδο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, μαζί με τους χυμούς τους
4 πατάτες μετρίου μεγέθους
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 φλ. τσαγιού μέτριους κύβους γραβιέρας ή κεφαλογραβιέρας για πιο έντονη γεύση
225 γρ. τυρί φέτα, τριμμένη ή ψιλο-θρυμματισμένη
Επιστροφή στην κορυφή