Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΕΘ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρήστου Μέγκλα

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλ 2021, 16:49 0

σχετικα αρθρα

ΕΕΘ: Διευκρινίσεις για εργασιακά θέματα από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Σε 32 ερωτήματα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ έδωσαν απαντήσεις και διευκρινίσεις, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και το... 22 Ιουλ 2021, 17:05

ΕΕΘ: “Αμεση ανταπόκριση του Δήμου Θεσσαλονίκης σε θέματα καθαριότητας και ευταξίας”

Θεσσαλονίκη: Με τρόπο άμεσα ανταποκρίθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, η δημοτική αστυνομία και η Διεύθυνση Τροχαίας, για την επίλυση προβλήματος... 12 Ιουλ 2021, 14:08

ΕΕΘ για τον αθέμητο ανταγωνισμό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Τη συμπαράστασή του στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΕΕΘ. Σε αυτή, συγκεκριμένα, το ΕΕΘ αναφέρει: «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο... 06 Ιουλ 2021, 13:52

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρήστου Μέγκλα εξέδωσε το ΕΕΘ.

“Ο Χρήστος Μέγκλας πάντα δραστήριος σε θέματα της Επιμελητηριακής Κοινότητας, υπηρετώντας άριστα το θεσμό, αλλά και άξιος επιχειρηματίας, αφήνει πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη, αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό”, αναφέρει το ΕΕΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ο πρόεδρος και ολόκληρη η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, συγκλονισμένοι από το θάνατο του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών και Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Μέγκλα εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Ο Χρήστος Μέγκλας πάντα δραστήριος σε θέματα της Επιμελητηριακής Κοινότητας, υπηρετώντας άριστα το θεσμό, αλλά και άξιος επιχειρηματίας, αφήνει πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη, αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Διοίκηση του ΕΕΘ εύχεται καλό παράδεισο στον εκλιπόντα και τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Το άρθρο ΕΕΘ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρήστου Μέγκλα εμφανίστηκε πρώτα στο Thes.

Δες όλες τις τελευταίες ειδήσεις που σε αφορούν, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Huli Ειδήσεις

Κοινωνία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΕΘ)

σχετικα αρθρα

ΕΕΘ για τον αθέμητο ανταγωνισμό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών