Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φασούλας προς Βασιλακόπουλο: “Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια”

Δημοσιεύθηκε: 08 Απρ 2021, 20:56 0

σχετικα αρθρα

ΕΟΚ: Προκηρύχθηκαν εκλογές για τις 30 Μαΐου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τα σωματεία-μέλη της σε γενική συνέλευση στις 30 Μαΐου, στην διάρκεια της... Χθες 19:53

ΕΟΚ: Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης και ο Βασιλακόπουλος

Η διοίκηση Βασιλακόπουλου συνεδρίασε σήμερα Τρίτη (6/4) και εξέλεξε πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής στην ΕΟΚ τον ίδιο, ενώ οι αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Γολέμης και... 06 Απρ 2021, 14:41

Προσωρινή διοίκηση με Βασιλακόπουλου και Φασούλα στην ΕΟΚ

Το Πρωτοδικείο Αθηνών όρισε προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε αυτή θα συμμετέχουν ο απερχόμενος... 31 Μαρ 2021, 14:08

Κι ενώ αύριο θα γίνει γνωστή η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, για το αν προσωρινός πρόεδρος της ΕΟΚ μέχρι τις αρχαιρεσίες θα είναι ο απερχόμενος Γιώργος Βασιλακόπουλος ή ο Φάνης Χριστοδούλου που στήριξαν οι Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας, ο τελευταίος εξέδωσε ανακοίνωση καταθέτοντας την άποψή του: «Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε θα μπει μπροστά, πότε θα κάνει πίσω και πότε θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτης Φασούλας, τονίζει στη σχετική ανακοίνωση:

«”Με την αλήθεια όλα τα δεδομένα βρίσκονται σε αρμονική συμφωνία, ενώ με το ψεύδος, γρήγορα έρχεται σε διαφωνία και σύγκρουση, το αληθές”. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., (Ηθικά Νικομάχεια Α’).

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία του μπάσκετ και κυρίως τα ερασιτεχνικά σωματεία βρίσκονται σε σύγχυση και απογοήτευση με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε τον κόσμο του μπάσκετ, αλλά και όσους φιλάθλους αισθάνονται την ανάγκη να λάμψει η αλήθεια.

Η συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια των μελών της έκπτωτης διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου και των συνεργατών του, στις 31 Μαρτίου 2021 κατεργάζεται όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής διαδικασίας μεθόδους, ώστε να δημιουργεί συνεχώς εμπόδια, προβλήματα και να θέτει παρανόμως όλες τις διαδικασίες τέλεσης των εκλογών σε αναστολή.

Το μέγα ερώτημα που ευθέως τίθεται είναι το εξής:

– Τι θέλει να πετύχει ο κύριος Βασιλακόπουλος?
– Ποιος είναι ο τελικός σκοπός και η τακτική του σε όλες αυτές τις παράνομες, καταχρηστικές και εκτός κάθε λογικής ενέργειες?

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Στις 31 Μαρτίου 2021, η επί δεκαετιών διοίκηση Βασιλακόπουλου είναι πλέον έκπτωτη, καθώς δεν όρισε την εκλογική διαδικασία ως όφειλε σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, όπως έπραξαν οι υπόλοιπες Αθλητικές Ομοσπονδίες.

Η έκπτωτη διοίκηση Βασιλακόπουλου οδήγησε συνειδητά το άθλημα σε ακυβερνησία μεταθέτοντας παράνομα το χρόνο τέλεσης των εκλογών, σε χρόνο κατά τον οποίο το μπάσκετ θα ήταν ακυβέρνητο, οδηγώντας το συνειδητά στον ευτελισμό.

Την 1η Απριλίου το Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση του όρισε τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, με σκοπό να συγκροτηθούν σε σώμα και να εκλέξουν τις ανάλογες εκτελεστικές θέσεις που ορίζονται στο καταστατικό. Δεδομένου του ότι η απόφαση του Δικαστηρίου δεν όριζε σε ποιον θα άνηκε η πρωτοβουλία για σύγκλιση της συνεδρίασης του Δ.Σ. ζητήσαμε εγγράφως τον ορισμό «προεδρεύοντος της διαδικασίας συγκρότησης σε σώμα» καθώς και τον ορισμό «εκτελούντος χρέη γραμματέα» προκειμένου να τηρηθούν σχετικά πρακτικά αυτής.

Την ίδια ημέρα έλαβαν όλα τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ, τακτικά και αναπληρωματικά, ανώνυμη πρόσκληση από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας, για συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης για την Δευτέρα 5 Απριλίου και ώρα 13:00. Είχαν προηγηθεί οι παραιτήσεις κατά σειρά του κου Κουλοσούσα (τον οποίο αντικατέστησε ο κος Βακαλόπουλος) και του κου Φιλίππου (τον οποίο αντικατέστησε ο κος Καλαϊτζάκης.)

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Απριλίου, η πλειονότητα των μελών εισήλθε από τους προσωπικούς τους υπολογιστές. Όμως, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη του προσωρινού ΔΣ, ο κος Βασιλακόπουλος, ο κος Γολέμης, ο κος Τσαγκρώνης, ο κος Μπάκουλας, ο υποψήφιος πρόεδρος κύριος Παπανικολάου και κάποιοι ακόμη, βρίσκονταν χωρίς καμιά πλέον επίσημη ιδιότητα και με φυσική παρουσία, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας παράτυπα και χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση, ανέλαβαν την πρωτοβουλία διεξαγωγής της διαδικασίας.

Η πλευρά μας ζήτησε να ψηφιστεί «προεδρεύων» της συζήτησης, αλλά από αστική ευγένεια και μόνο και για κανένα άλλο λόγο, επιτρέψαμε εφόσον το απαίτησαν να ξεκινήσουν την «συζήτηση», στους κ Βασιλακόπουλο και Γολέμη.

Ενώ η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη, αποφάσισαν μια σύντομη διακοπή για διάλειμμα, χωρίς να ερωτηθεί κανείς, με προφανή αιτία τo σχεδιασμό της τακτικής τους.

Στην πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της προσωρινής Διοίκησης ΔΣ και ενώ κατά την διαδικασία της καταμέτρησης, οι ψήφοι ήταν 9 υπέρ του υποψήφιου Προέδρου κου Φάνη Χριστοδούλου (ένα πρόσωπο που ενώνει αντί να διχάζει και χωρίς περαιτέρω ανάγκη έκθεσης του βιογραφικού του) και 9 υπέρ του κου Βασιλακόπουλου (ο υπαίτιος δηλαδή για το ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει αυτή τη στιγμή διοίκηση ορισθείσα από το Πρωτοδικείο), επικράτησε χαοτική κατάσταση από την πλευρά Βασιλακόπουλου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων, ότι δήθεν ο κος Καλαϊτζάκης (μολονότι είχε κληθεί νόμιμα και παρευρίσκετο στη συνάντηση) δεν είχε δικαίωμα να ψηφίσει!!!

Επικράτησε πανικός και φωνές από την πλευρά Βασιλακόπουλου, όπως έχει ξανασυμβεί άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι εξελίξεις δεν είναι κατά τα γούστα της πρώην ηγετικής ομάδας της ΕΟΚ.

Στην προσπάθεια να αποκατασταθεί η τάξη ακούστηκε επανειλημμένα η έκφραση από τα υπόλοιπα μέλη «όλοι είμαστε ίσοι στο συμβούλιο» αλλά οι φωνές αυτές έπεσαν στο κενό…

Τότε ακούστηκε επαναλαμβανόμενα και με ένταση «Τελειώσαμε…», δίνοντας ταυτόχρονα εντολή στον τεχνικό διαχειριστή της τηλεδιάσκεψης «Κλείστο..» και χρησιμοποιώντας πρακτικές που δεν αρμόζουν σε ευνομούμενη χώρα, ως «δια μαγείας» έπεσε το «σύστημα» όπως έχει ξανασυμβεί άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν…

Όμως παρά τα όσα συνέβησαν και τις αντίξοες συνθήκες της συνεδρίασης του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ, η πλευρά των υπόλοιπων συμβούλων προσπάθησε και συνέχισε τη συνεδρίαση του Δ.Σ., ξεπερνώντας τις όποιες «πτώσεις» του συστήματος τηλεδιάσκεψης και εξέλεξε μέλη του Συμβουλίου καλύπτοντας όλες τις εκτελεστικές θέσεις, με Πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης το κο Φάνη Χριστοδούλου.

Προφανώς η Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, δεν ήταν μια καλή ημέρα για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο όποιος έβλεπε το δεκαετιών καθεστώς του, να συνθλίβεται μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Η συνέχεια πλέον είναι λίγο πολύ γνωστή. Η προσπάθεια του κου Βασιλακόπουλου και των συνεργατών του να οδηγήσουν το Ελληνικό μπάσκετ σε αχαρτογράφητα νερά συνεχίζεται.

Η επιθυμία τους για μόνιμη εγκατάσταση στα γραφεία της ΕΟΚ, ωθεί δυστυχώς το Ελληνικό μπάσκετ στις αίθουσες δικαστηρίου…

Αύριο, Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, το αποτέλεσμα της απόφασης του Πρωτοδικείου, θα πιστοποιήσει το κατά πόσον οι εκλογές που προγραμματίζονται μέχρι τέλος Μαΐου σύμφωνα με τους νόμους του κράτους, θα γίνουν πραγματικότητα ή θα ζήσουμε στιγμές επαναλαμβανόμενων εκλογικών διαδικασιών…

Είναι πραγματικά λυπηρό για αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται επί δεκαετίες στη διοίκηση της ΕΟΚ, τη στιγμή που η ελληνική καλαθοσφαίριση πρέπει να αναγεννηθεί και να περάσει σε μια νέα εποχή, να οδηγούν το αγαπημένο μας εθνικό άθλημα στον γκρεμό και όχι στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε θα μπει μπροστά, πότε θα κάνει πίσω και πότε θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια».

Το άρθρο Φασούλας προς Βασιλακόπουλο: “Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια” εμφανίστηκε πρώτα στο Thes.

Δες όλες τις τελευταίες ειδήσεις που σε αφορούν, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Huli Ειδήσεις

Μπάσκετ ΕΟΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ

σχετικα αρθρα

ΕΟΚ: Προκηρύχθηκαν εκλογές για τις 30 Μαΐου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τα σωματεία-μέλη της σε γενική συνέλευση στις 30 Μαΐου, στην διάρκεια της... Χθες 19:53

ΕΟΚ: Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης και ο Βασιλακόπουλος

Η διοίκηση Βασιλακόπουλου συνεδρίασε σήμερα Τρίτη (6/4) και εξέλεξε πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής στην ΕΟΚ τον ίδιο, ενώ οι αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Γολέμης και... 06 Απρ 2021, 14:41

Προσωρινή διοίκηση με Βασιλακόπουλου και Φασούλα στην ΕΟΚ

Το Πρωτοδικείο Αθηνών όρισε προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε αυτή θα συμμετέχουν ο απερχόμενος... 31 Μαρ 2021, 14:08

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Basket League: Συντριβή του Ηρακλή από το Λαύριο

BASKET LEAGUE Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Basket League ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από το Λαύριο με 105-77. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να φανεί... 1 ώρα πριν

ΕΟΚ: Προκηρύχθηκαν εκλογές για τις 30 Μαΐου

ΕΚΛΟΓΕΣ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τα σωματεία-μέλη της σε γενική συνέλευση στις 30 Μαΐου, στην διάρκεια της... Χθες 19:53

Βasket League: Εχασε έδαφος για την οκτάδα ο Ηρακλής

BASKET LEAGUE Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα με 80-76 από τη Λάρισα για την 21η αγωνιστική της Basket League. Η νίκη αυτή σήμανε αυτόματα και την παραμονή της στην κατηγορία μιας και... 11 Απρ 2021, 22:28

Basket League: “Κλείδωσε” την πεντάδα ο ΠΑΟΚ

BASKET LEAGUE Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Περιστερίου με 85-66 για την 21η αγωνιστική της Basket League, και ανέβηκε στην 5η θέση στο κλειστό της Πυλαίας. Οι γηπεδούχοι κάλυψαν το +9... 11 Απρ 2021, 19:29

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

ροη ειδησεων

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο που απεικονίζει το μηχανάκι στο οποίο επιβαίνουν οι δύο δράστες της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ ήρθε στο φως... 19‘ πριν

Θεσσαλονίκη: “Πρασινίζουν” δρόμοι, νησίδες και πάρκα

Μέσω του το προγράμματος της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα χρηματοδοτηθούν έργα αναβάθμισης πυρήνων πρασίνου σε πάρκα,... 32‘ πριν

16 tips για καλύτερο μεταβολισμό που καίει το λίπος

Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινή μας διατροφή ώστε να βοηθήσουν το μεταβολισμό μας να… κινηθεί σωστά και να κάψει το περιττό... 46‘ πριν

Basket League: Συντριβή του Ηρακλή από το Λαύριο

Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Basket League ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από το Λαύριο με 105-77. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να φανεί... 1 ώρα πριν

Self test: Για ποιους εργαζόμενους του Δημοσίου είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης ανακοίνωσε τις ομάδες εργαζομένων του δημόσιου τομέα για τις οποίες καθίσταται υποχρεωτική η χρήση του self test... 1 ώρα πριν

Δείτε ακόμα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ για ΑΜΚ: «Πιστέψαμε και την πετύχαμε»

ΑΜΚ Λεπτομέρειες για την επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε για την εταιρεία πριν απο μια εβδομάδα, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν... 10 Απρ 2021, 22:02

Basket League: Νίκησε και «σφράγισε» την παραμονή του ο Αρης!

BASKET LEAGUE Το ήθελε περισσότερο, απλοποίησε τα πράγματα από την αρχή και με κορυφαίους τους Ομηρο Νετζήπογλου, Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο Αρης επιβλήθηκε σήμερα στο Αλεξάνδρειο, για... 10 Απρ 2021, 20:32

Μπάσκετ: Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague

EUROLEAGUE Ολοκληρώθηκε η κανονική φάση της Euroleague με τα προημιτελικά να παίρνουν πλέον τη σκυτάλη. Έτσι, σχηματίστηκαν τα τρία ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague, με το... 10 Απρ 2021, 16:25

ΕΟΚ: Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης και ο Βασιλακόπουλος

ΕΟΚ Η διοίκηση Βασιλακόπουλου συνεδρίασε σήμερα Τρίτη (6/4) και εξέλεξε πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής στην ΕΟΚ τον ίδιο, ενώ οι αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Γολέμης και... 06 Απρ 2021, 14:41

“Εφυγε” από τη ζωή ο Βαγγέλης Τσιγαρίδας, ο τελευταίος της μεγάλης μπασκετικής ΧΑΝΘ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Μια μεγάλη απώλεια μετρά από σήμερα ο ελληνικός αθλητισμός και το ελληνικό μπάσκετ. Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Βαγγέλης Τσιγαρίδας, που έγραψε ιστορία ως μέλος της... 05 Απρ 2021, 23:25

Η μεγάλη ώρα της επιστροφής του Γκασόλ στο παρκέ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Μετά από απουσία δύο ετών, ο Παού Γκασόλ αναμένεται να ξαναπατήσει στο παρκέ προς τα τέλη της εβδομάδας. Ήδη, από τα μέσα Μαρτίου, ο Γκασόλ συμμετέχει στις... 05 Απρ 2021, 17:31

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ., επιτυγχάνοντας τον απόλυτο στόχο, τη συγκέντρωση του ποσού που τέθηκε από τη στιγμή που... 03 Απρ 2021, 20:31

Basket League: Σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στη Νίκαια

BASKET LEAGUE Μεγάλη νίκη για την 20η αγωνιστική της Basket League πέτυχε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με 84-83 τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη χάρη σε τρίποντο... 03 Απρ 2021, 19:04

Basket League: “Λύγισε” στη Ρόδο ο Αρης

BASKET LEAGUE Για την 20η αγωνιστική της Basket League ο Αρης γνώρισε την ήττα με 83-72 από τον Κολοσσό στη Ρόδο. Ο Κολοσσός εξαργύρωσε το εντυπωσιακό του τρίτο δεκάλεπτο, όταν με... 03 Απρ 2021, 18:38

Basket League: Ντέρμπι κορυφής, τετράδας, πλέι οφ και παραμονής

BASKET LEAGUE Συνεχίζεται η Basket League. Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League, oι ομάδες εντείνουν τις προσπάθειές τους, με διαφορετικό... 03 Απρ 2021, 13:31

Αντετοκούνμπο από άλλον πλανήτη διέλυσε τους Μπλέιζερς!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Απίθανα πράγματα είδαμε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Μπλέιζερς. Ο Αντετοκούνμπο έδωσε ρεσιτάλ κόντρα στο Πόρτλαντ και τελείωσε το ματς με 47 πόντους... 03 Απρ 2021, 13:18

Με όλα του τα όπλα απέναντι στον Ιωνικό ο ΠΑΟΚ

ΙΩΝΙΚΟΣ Πάνοπλος απέναντι στον Ιωνικό θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Με πληρότητα στη σύνθεσή του και στοχεύοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που μετράει εσχάτως στο... 02 Απρ 2021, 22:52

Τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στον Ηρακλή

ΗΡΑΚΛΗΣ Και τέταρτο κρούσμα εντοπίστηκε στον Ηρακλή. Μετά το νέο έλεγχο που διεξήχθη σήμερα (2/4), οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανίχνευση ενός ακόμη θετικού δείγματος... 02 Απρ 2021, 22:12

Ευρωμπάσκετ 2022: Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Η Εθνική ομάδα μπάσκετ τοποθετήθηκε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης για το Ευρωμπάσκετ 2022. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε Βερολίνο, Μιλάνο,... 02 Απρ 2021, 21:26

Λυκογιάννης: “Μελλοντικά, τους στόχους τους θέτουν αυτοί που διοικούν”

ΑΡΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ O Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά από την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έως το καλοκαίρι του 2024. Ο... 01 Απρ 2021, 22:12

Στο Hall of Fame της FIBA ο Παναγιώτης Γιαννάκης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο Παναγιώτη Γιαννάκης θα περάσει στο Πάνθεον της ιστορίας. Ο «Δράκος» θα λάβει μία ακόμη μεγάλη τιμή για την σπουδαία καριέρα του, καθώς θα μπει στο Hall of Fame της... 01 Απρ 2021, 11:36