Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στ. Καλαφάτης: «Η Τουρκία να αφήσει στην άκρη τη μάσκα του πειρατή»

Δημοσιεύθηκε: 02 Αυγ 2020, 13:07 0

σχετικα αρθρα

Κορονοϊός: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα στην Τουρκία

Κορονοϊός: Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στην Τουρκία. Κορονοϊός : Τα κρούσματα του νέου κορονοϊού ξεπέρασαν τα 1.000 σήμερα, για πρώτη φορά μετά από τρεις... Χθες 23:49

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Σεισμός σημειώθηκε την Τρίτη στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο σεισμός είχε μέγεθος 5,2 Ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού... Χθες 13:31

Χαφτάρ: “Κανένα έλεος στις τουρκικές δυνάμεις”

Λιβύη: Απειλές κατά της Τουρκίας, και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσωπικά εξαπέλυσε ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ. Σε ομιλία του που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής... Χθες 12:19

«Ο Ταγίπ Ερντογάν -ιδίως τον τελευταίο καιρό- είναι  απρόβλεπτος και αναξιόπιστος», λέει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και Γενικός Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

Καλαφάτης: Αλλα έλεγε πριν ενάμιση χρόνο για την Αγιά Σοφιά και άλλα έκανε.

Αλλα διακήρυσσε με την τελευταία παράνομη navtex και άλλα κάνει τώρα. Την ίδια ώρα, ενώ αποσύρει το ένα ερευνητικό από την Αν. Μεσόγειο, στέλνει το άλλο στην Κύπρο.

Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να προεξοφλεί τα επόμενα βήματά του», τονίζει επιπλέον ο κ. Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής» και στην Ειρήνη Μπέλλα. Και προσθέτει: «η τελευταία απόφασή του για το «Ορούτς Ρέις» συνιστά θετική εξέλιξη και μένει να δούμε πόσο και προς τα που τελικά θα τραβήξει.

Σίγουρα, πάντως, δικαιώνεται η στρατηγική της ψυχραιμίας, της αποφασιστικότητας και της εθνικής αυτοπεποίθησης, που ακολούθησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση».

Υπογραμμίζει ότι είναι η Τουρκία που τορπίλησε πολλές φορές έως τώρα τον ελληνοτουρκικό διάλογο και διέκοψε τις διερευνητικές επαφές για να προσθέσει:

«Θα είναι καλοδεχούμενη στο τραπέζι του διαλόγου.

Φτάνει να αφήσει στην άκρη τη μάσκα του πειρατήκαι να προσέλθει με ένα και μόνο χαρτί -το Διεθνές Δίκαιο- για τη μια και μόνη εκκρεμότητα, την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών».

Τονίζει ταυτόχρονα ότι «δεν υπάρχει και δεν μπαίνει σε κανένα διάλογο θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου».

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. αφού επισημαίνει ότι «η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί αποτελεί ανοσιούργημα, που προκαλεί ολόκληρο τον Ελληνισμό, το Χριστιανισμό, το Δυτικό, τον πολιτισμένο κόσμο, το τραύμα που προκάλεσε, θα πονέσει πολύ περισσότερο την ίδια την Τουρκία.

Ενδεχομένως και τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν».

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι ο κ. Καλαφάτης υπενθυμίζει ότι «η πλήρης διερεύνηση είναι χρέος προς τους νεκρούς» ενώ σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στον τουρισμό σημειώνει ότι «θα είναι πράγματι δύσκολοι οι επόμενοι μήνες», τονίζοντας όμως ότι «τα προβλήματα θα είναι παροδικά και η Κυβέρνηση θα σταθεί- όπως ήδη γίνεται- δίπλα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Αναλυτική η συνέντευξη: 

H Τουρκία ανακοίνωσε την αναβολή των ερευνών του «Ορούτς Ρέις». Μπορούμε να εφησυχάζουμε; Πρέπει να προετοιμάζεται η χώρα για την επόμενη κίνηση Ερντογάν;

 Ο Ταγίπ Ερντογάν -ιδίως τον τελευταίο καιρό- είναι  απρόβλεπτος και αναξιόπιστος.

Αλλα έλεγε πριν ενάμιση χρόνο για την Αγιά Σοφιά και άλλα έκανε.

Αλλα διακήρυσσε με την τελευταία παράνομη navtex και άλλα κάνει τώρα. Την ίδια ώρα, ενώ αποσύρει το ένα ερευνητικό από την Αν. Μεσόγειο, στέλνει το άλλο στην Κύπρο.

Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να προεξοφλεί τα επόμενα βήματά του.

Πάντως η τελευταία απόφασή του για το «Ορούτς Ρέις» συνιστά θετική εξέλιξη και μένει να δούμε πόσο και προς τα που τελικά θα τραβήξει.

Σίγουρα, πάντως, δικαιώνεται η στρατηγική της ψυχραιμίας, της αποφασιστικότητας και της εθνικής αυτοπεποίθησης, που ακολούθησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση.

Ανοίγει ο δρόμος για έναρξη διαλόγου με την Τουρκία, όπως έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει η Γερμανία και η Άγκελα Μέρκελ; Υπό ποιες προϋποθέσεις, πιστεύετε ότι η χώρα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου;

Από το 1973 που η Τουρκία άρχισε να διεκδικεί τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, υπήρξαν πολλοί κύκλοι ελληνοτουρκικού διαλόγου, αλλά πάντα τορπιλίζονταν από την γειτονική χώρα.

Το ίδιο έγινε και με τις λεγόμενες διερευνητικές επαφές που διακόπηκαν το 2016.

Συνεπώς είναι η Τουρκία που υπονομεύει το διάλογο και φέρνει προσκόμματα σε μια κοινή παραπομπή της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών των δύο χωρών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Είναι η Τουρκία που φοβάται το Διεθνές Δίκαιο κι ακόμη περισσότερο τη Σύμβαση των Η.Ε. για το Δίκαιο της Θάλασσας την οποία αρνείται να υπογράψει. Θα είναι, λοιπόν, καλοδεχούμενη στο τραπέζι του διαλόγου.

Φτάνει να αφήσει στην άκρη τη μάσκα του πειρατή και να προσέλθει με ένα και μόνο χαρτί -το Διεθνές Δίκαιο- για τη μια και μόνη εκκρεμότητα, την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών.

Συμφωνείτε με την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου που ζητά η Τουρκία;

Η αμυντική θωράκιση των νησιών βασίζεται στο άρθρο 51 του Καταστατικού Χάρτη των Η.Ε. για το δικαίωμα άμυνας απέναντι σε ορατή απειλή.

Εγινε επιβεβλημένη μετά την εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή της μισής Κύπρου, τη συγκρότηση και την τοποθέτηση στα Μικρασιατικά παράλια της 4ης Στρατιάς -της επιλεγόμενης και Στρατιάς του Αιγαίου- και την ομόφωνη απόφαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το casus belli.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, και δεν μπαίνει σε κανένα διάλογο, κανένα τέτοιο θέμα. Μόνη εκκρεμότητα ανάμεσα στις δύο χώρες είναι η οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών από τον Εβρο μέχρι το Καστελόριζο.

Μπορεί να ξεπεραστεί το τραύμα από τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί;

Η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί αποτελεί ανοσιούργημα. Προκαλεί ολόκληρο τον Ελληνισμό, το Χριστιανισμό, το Δυτικό, τον πολιτισμένο κόσμο.

Ενα, όμως είναι περισσότερο από βέβαιο.

Οτι το τραύμα που προκάλεσε, θα πονέσει πολύ περισσότερο την ίδια την Τουρκία.

Ενδεχομένως και τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν.

Οι επιδημιολόγοι κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για την αύξηση των κρουσμάτων ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η υποχρεωτική χρήση μάσκας που ανακοινώθηκε αρκεί; Θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την ανακοίνωση και άλλων μέτρων;

Ο κορονοϊός δεν έφυγε και δεν θα φύγει στο άμεσο μέλλον.

Τρέφεται τώρα από τον εφησυχασμό και τη χαλάρωση που συνόδευσε την επιτυχία που είχαμε στον πόλεμο που μας κήρυξε. Είναι λοιπόν ανάγκη να ενισχύσουμε την άμυνα στην πανδημία, τηρώντας τις συστάσεις των ειδικών.

Αποστάσεις, μάσκες, σχολαστικά μέτρα ατομικής υγιεινής. Και αυτό πρέπει να γίνει συνειδητά από όλους. Σήμερα, όχι αύριο. Η Κυβέρνηση πήρε και θα πάρει όποια μέτρα χρειαστούν για φτάσει παντού το μήνυμα της επαγρύπνησης και της ατομικής ευθύνης.

Παρ΄ όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την ενίσχυση του τουρισμού, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Οι πολίτες ανησυχούν για την ελληνική οικονομία και για μεγάλα κύματα ανεργίας από το Σεπτέμβριο. Τι τους απαντάτε;

Θα είναι πράγματι δύσκολοι οι επόμενοι μήνες.

Θα έχουμε μεγάλο έλλειμμα, βαθιά ύφεση, αλλά και σημαντική αύξηση της ανεργίας, αφού ένας ολόκληρος κόσμος -ο κόσμος του τουρισμού- δεν θα δουλέψει.

Ακόμη πιο σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι τα προβλήματα αυτά θα είναι παροδικά και η Κυβέρνηση θα σταθεί- όπως ήδη γίνεται- δίπλα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Πολύ σύντομα, αξιοποιώντας το πακέτο των 72 δις ευρώ που εξασφάλισε από την Ευρώπη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμόζοντας συγκροτημένο σχέδιο και προωθώντας τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται, η Ελλάδα θα αλλάξει εικόνα και οι Ελληνες θα βρεθούμε σε καλύτερες μέρες.

Παρά τις δυσκολίες, θα βγούμε γρήγορα στο ξέφωτο πιο δυνατοί.

Πώς αξιολογείτε τις αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι και τις καταγγελίες για πολιτική εμπλοκή; Πρέπει να οδηγηθεί το θέμα στη Δικαιοσύνη;

Οι αποκαλύψεις είναι ανατριχιαστικές, καθώς περιγράφουν καταστάσεις αναλγησίας, συμπεριφορές μαφίας και φαινόμενα που δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα.

Κάποια από όλα αυτά έφτασαν ήδη στη Δικαιοσύνη και η πλήρης διερεύνηση είναι χρέος προς τους νεκρούς.​

Το άρθρο Στ. Καλαφάτης: «Η Τουρκία να αφήσει στην άκρη τη μάσκα του πειρατή» εμφανίστηκε πρώτα στο Thes.

Πολιτική ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

σχετικα αρθρα

Κορονοϊός: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα στην Τουρκία

Κορονοϊός: Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στην Τουρκία. Κορονοϊός : Τα κρούσματα του νέου κορονοϊού ξεπέρασαν τα 1.000 σήμερα, για πρώτη φορά μετά από τρεις... Χθες 23:49

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Σεισμός σημειώθηκε την Τρίτη στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο σεισμός είχε μέγεθος 5,2 Ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού... Χθες 13:31

Χαφτάρ: “Κανένα έλεος στις τουρκικές δυνάμεις”

Λιβύη: Απειλές κατά της Τουρκίας, και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσωπικά εξαπέλυσε ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ. Σε ομιλία του που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής... Χθες 12:19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση της διοίκησης στην κριτική για το έκτακτο συμβούλιο

ΔΗΜΟΙ Για “υποτιθέμενα διαδικαστικά θέματα” πίσω τα οποία ορισμένοι “κρύβονται” κατηγορεί η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης όσους άσκησαν κριτική... Χθες 23:07

Γιαννούλης: “Εκτεθειμένος για άλλη μία φορά ο ψευδόμενος Κ. Καραμανλής για τον ΟΑΣΘ”

ΣΥΡΙΖΑ Για τα τεκταινόμενα στον ΟΑΣΘ τοποθετήθηκε ο βουλευτής του Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. “Εκτεθειμένος απέναντι στους πολίτες της... Χθες 18:35

Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο το πρωί για τον κορονοϊό

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί αύριο, Τετάρτη, το πρωί στους πολίτες με τηλεοπτικό μήνυμα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος... Χθες 17:47

Γεωργιάδης για κορονοϊό: “Μπορεί να επιστρέψουν τα sms”

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ τονίζοντας πως μπορεί να επιστρέψουν τα sms αν δούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα να... Χθες 17:03

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

ροη ειδησεων

Κορονοϊός: “Η μάσκα εργαλείο του διαβόλου”, λέει ο Αμβρόσιος

Κορονοϊός: Με το ζήτημα της πανδημίας και των μέτρων για να τεθεί υπό έλεγχο ασχολήθηκε με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων... Σήμερα 00:02

Κορονοϊός: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα στην Τουρκία

Κορονοϊός: Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στην Τουρκία. Κορονοϊός : Τα κρούσματα του νέου κορονοϊού ξεπέρασαν τα 1.000 σήμερα, για πρώτη φορά μετά από τρεις... Χθες 23:49

Δείτε ακόμα

Αύριο το μεσημέρι η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης παρουσία της ΠτΔ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο. Μάλιστα, η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Προέδρου... Χθες 15:58

Καράογλου: “Εφάμιλλο με την επένδυση του “Ελληνικού”, το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς “Thess Intec””

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Υπογράφεται το καταστατικό για τη σύσταση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου “Thess Intec”. Πιο συγκεκριμένα, “Για τη Βόρεια Ελλάδα, το Τεχνολογικό... Χθες 15:45

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί ούτε ανασχηματισμό στη κυβέρνησή του να κάνει»

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Τις τελευταίες εξελίξεις σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τον σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας: «Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι... Χθες 15:27

Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί την κυβέρνηση για “στρατιές μετακλητών”

ΚΙΝΑΛ Για «εκτεταμένο ρουσφέτι στο Δημόσιο, από την κερκόπορτα που λέγεται “μετακλητοί”», κατηγορεί την κυβέρνηση ο Τομέας Δημόσιας Διοίκησης του ΚΙΝΑΛ. «Η ΝΔ... Χθες 14:17

Ανασχηματισμός: Τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ανασχηματισμός: Εγιναν γνωστά τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση. Ανασχηματισμός: Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε... Χθες 12:06

Στις 12:00 ανακοινώνονται οι αλλαγές στην κυβέρνηση

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μικρές αλλαγές στην κυβέρνηση θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας θα... Χθες 10:36

Με τον 13χρονο ποιητή από τη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Μια διαφορετική συνάντηση είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον 13χρονο Δημοσθένη Δεσποτίδη από την Θεσσαλονίκη ο οποίος πέτυχε... 03 Αυγ 2020, 23:38

Πέτσας: “Δεν θα γίνει ανασχηματισμός”

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας απέκλεισε σήμερα κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της... 03 Αυγ 2020, 20:11

Πράσινοι: “Προστατεύουμε το περιβάλλον, υπερασπιζόμαστε την ειρήνη”

ΚΡΗΤΗ Την αντίθεσή τους στις εξορύξεις υδρογονανθράκων και την καύση απορριμμάτων εξέφρασαν σε συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο οι Πράσινοι, στα πλαίσια της περιοδείας τους... 03 Αυγ 2020, 20:01

Δένδιας για Τουρκία: “Δεν μπορεί να γίνει διάλογος υπό το καθεστώς απειλών”

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Μήνυμα διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να διεξαχθεί υπό το καθεστώς απειλών, απηύθυνε εκ νέου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Αυτό τόνισε ο Νίκος Δένδιας... 03 Αυγ 2020, 18:41

Θεσσαλονίκη: Με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ επικοινώνησε ο Ζέρβας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ O δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα σχετικά με την... 03 Αυγ 2020, 18:05

Πέτσας: «Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος»

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σε δήλωσή του αναφερόμενος στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει, «Ο κ. Τσίπρας... 03 Αυγ 2020, 17:26

Τσίπρας για κορονοϊό: “Τα έκαναν όλα λάθος, ξαναγυρίσαμε στο σημείο μηδέν”

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook κατηγορεί την κυβέρνηση για διαδοχικά λάθη και «αλλοπρόσαλλη πολιτική» στη διαχείριση της πανδημίας... 03 Αυγ 2020, 16:16

ΚΙΝΑΛ για κορονοϊό: “Κινδυνεύει να χαθεί το πλεονέκτημα του Απριλίου”

ΚΙΝΑΛ Το ΚΙΝΑΛ, σε ανακοίνωση του, υποστηρίζει πως το πλεονέκτημα του Απριλίου σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, κινδυνεύει να χαθεί. Παράλληλα, το... 03 Αυγ 2020, 15:58

Παπαθανάσης: “Ανοικτό το ενδεχόμενο νέων περιορισμών σε μπαρ και εστιατόρια”

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Στο τραπέζι βρίσκεται το ενδεχόμενο για νέα μέτρα σε μπαρ και εστιατόρια. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τοπική καραντίνα και νέα περιοριστικά μέτρα σε μπαρ και... 03 Αυγ 2020, 13:06

Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για την πανδημία

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη με ειδικούς θα έχει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κορονοϊός: Στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης της κατάστασης και λόγω της αύξησης των... 03 Αυγ 2020, 08:41