Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τουρισμός για όλους: Οδηγός μέσα από 27 ερωτοαπαντήσεις

Δημοσιεύθηκε: 01 Ιουλ 2020, 08:30 0

σχετικα αρθρα

Τουρισμός για όλους: Αλλη μια παράταση για τις αιτήσεις

Τουρισμός για όλους : Νέα παράταση για τις αιτήσεις δόθηκε πριν από λίγο. Τουρισμός για όλους: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων για το... Χθες 11:20

Το ΕΕΘ παρουσίασε το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων – Απαισιόδοξος για τον τουρισμό ο Ζορπίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόγραμμα για δωρεάν ξεναγήσεις τουριστών από επαγγελματίες, διπλωματούχους ξεναγούς στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ( ΕΕΘ... 07 Ιουλ 2020, 20:38

Τουρισμός για όλους: Νέα παράταση για τις αιτήσεις

Τουρισμός για όλους : Το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του... 07 Ιουλ 2020, 13:37

Τουρισμός για όλους: Αρχισε η υποβολή συμμετοχών στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» από τους δικαιούχους.

Τουρισμός για όλους: Οι ενδιαφερόμενοι του «Τουρισμός για όλους», θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης έως τις 5 Ιουλίου.

Αντίστοιχα δόθηκε παράταση από το υπουργείο Εσωτερικών στις αιτήσεις των τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων για να υποβάλλουν αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα.

Περίπου 1 εκατ. διανυκτερεύσεις σε 250.000 δικαιούχους προσφέρει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των Ελλήνων, εφόσον το 90% των πολιτών μπορεί να υποβάλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα.

Κριτήριο για ένταξη στο πρόγραμμα είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να είναι έως 16.000 ευρώ, 28.000 για οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι εξάμηνη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, με δυνατότητα παράτασης, με τον κ. Χάρη Θεοχάρη να επισημαίνει ότι το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ομαλή επανεκκίνηση της τουριστικής κίνησης, αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Τουρισμός για όλους: Συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους

Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις
Από 17.06 έως και 23.06.2020 στην ηλεκτρονική εφαρμογή υποβάλλουν αιτήσεις οι πάροχοι (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, camping κλπ). Οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση από 29/06/2020 έως 05/07/2020 στο www.tourism4all.gov.gr.

Διόρθωση αίτησης που έχει υποβληθεί
Σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης δεν επιτρέπονται αλλαγές σε υποβεβλημένες αιτήσεις που έχουν οριστικοποιηθεί. Διαβάστε λεπτομέρειες στη Δημόσια Πρόσκληση με απ.9126/17.06.2020.

Επισύναψη δικαιολογητικών
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα απαραίτητα δικαιολογητικά επισυνάπτονται υποχρεωτικά στην αίτηση και δεν αποστέλλονται με email ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Μήνυμα ότι δεν υπάρχει συνημμένο αρχείο
Ελέγξτε προσεκτικά ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία της αίτησης. Τα συνημμένα αρχεία μπορεί να είναι σε μορφή .pdf ή jpg.

Μήνυμα Error 403 forbidden στην ηλεκτρονική εφαρμογή
Παρακαλούμε δοκιμάστε να πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή από διαφορετικό browser (πχ. google chrome, firefox)

Έχω πάρει επιταγές τουρισμού πέρσι. Μπορώ να συμμετάσχω;
Οι συμμετέχοντες σε οποιαδήποτε συναφή παροχή άλλου φορέα δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα. Διαβάστε λεπτομέρειες στη Δημόσια Πρόσκληση με απ.9126/17.06.2020: http://www.mintour.gov.gr/userfiles/de145b9b-fc1f-4650-91eb-b6315a192e52/prosklisi-tourismos-gia-olous.pdf

Στα πεδία νόμιμος εκπρόσωπος και διακριτικός τίτλος τι συμπληρώνω;
Tα συγκεκριμένα πεδία εμφανίζονται στη φόρμα αίτησης των παρόχων και είναι υποχρεωτικά. Δεν είναι πεδία που περιλαμβάνονται στην φόρμα αίτησης των δικαιούχων. Διαβάστε λεπτομέρειες στη Δημόσια Πρόσκληση με απ.9126/17.06.2020: http://www.mintour.gov.gr/userfiles/de145b9b-fc1f-4650-91eb-b6315a192e52/prosklisi-tourismos-gia-olous.pdf

Τι ακριβώς συμπληρώνω στην φόρμα της αίτηση στο πεδίο ΕΣΛ;
Προσοχή! Το πεδίο Αριθμός Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ή Γνωστοποιήσης είναι μέρος της φόρμας της αίτησης των παρόχων. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στη Δημόσια Πρόσκληση με απ.9126/17.06.2020 εδώ.

Δικαιούχοι

Θα πρέπει να δηλώσω το κατάλυμα που θα επιλέξω από τώρα;
Η επιλογή του καταλύματος γίνεται μεταξύ των καταλυμάτων που θα ενταχθούν στο Μητρώο Παρόχων και αφού έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος του προγράμματος.

Έκανα αίτηση ως πάροχος αλλά είμαι δικαιούχος
Από 17.06 έως και 23.06.2020 στην ηλεκτρονική εφαρμογή υποβάλλουν αιτήσεις οι πάροχοι (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, camping κλπ) Οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση από 29/06/2020 έως 05/07/2020 στο www.tourism4all.gov.gr. Aν εκ παραδρομής κάνατε αίτηση ως πάροχος και αυτή οριστικοποιήθηκε (λάβατε μήνυμα επιτυχούς υποβολής και αριθμό πρωτοκόλλου) η αίτηση θα απορριφθεί χωρίς καμία επίπτωση.

Πού θα βρω τον κατάλογο των καταλυμάτων
Ο κατάλογος με το Μητρώο Παρόχων θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων τους, και να είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr.

Ποιος από τους δύο σύζυγους
Σε περίπτωση συζύγων την αίτηση υποβάλει ο υπόχρεος υποβολής δήλωσης φορολογικής δήλωσης φυσικών προσώπων, ο έτερος μπορεί να καταχωρηθεί ως ωφελούμενος του προγράμματος.

Πρέπει να βρω πρώτα κατάλυμα να κλείσω και να σας το δηλώσω στην αίτησή μου;
Θα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε κατάλυμα αφού δείτε το όνομά σας στον οριστικό πίνακα δικαιούχων και εκδοθεί e-voucher. Το οριστικό μητρώο παρόχων θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Υπουργείο και στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr.

Τι ποσό δικαιούμαι;
Το ποσό που δικαιούστε εξαρτάται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο κάνατε κράτηση. Σε κάθε περίπτωση Το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της δηλωθείσας από τον πάροχο τιμής διανυκτέρευσης κατ’ άτομο, όπως αυτή δηλώθηκε κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του στο πρόγραμμα, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση τα τριάντα ευρώ (30€) και την προϋπόθεση της διαμονής των τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και η γυναίκα μου δημόσιος υπάλληλος. Θα πρέπει να κάνουμε μια αίτηση ή 2 ξεχωριστά με τους κωδικούς μας του taxisnet;
Η αίτηση υποβάλλεται από τον υπόχρεο υποβολής δήλωσης εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Η κόρη μας που είναι γεννημένη 02.09.2001 ως φοιτήτρια και προστατευόμενο μέλος της οικογένειας συνεχίζει να δικαιούται εισιτήρια διακοπών;
Τα άγαμα τέκνα του δικαιούχου με ημερομηνίες γέννησης από 31.12.2002 έως και 31.12.2017, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Μητρώου Πολιτών έχουν δικαίωμα ένταξης στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», έτους 2020 είναι το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός»;
Όχι, πρόκειται για δύο διαφορετικά προγράμματα, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής: www.tourism4all.gov.gr ενώ το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Το ποσοστό επιδότησης 60% για άτομα με αναπηρία αφορά και τους συνοδούς;
Όχι, αφορά μόνο τον ίδιο, το ωφελούμενο μέλος επιδοτείται με 50% με ανώτατο ποσό τα 30€ σε κάθε περίπτωση.

Πάροχοι

Υπέβαλα αίτηση αλλά θέλω να κάνω διόρθωση
Σε περίπτωση προβλήματος με ήδη υποβληθείσες αιτήσεις στο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” παρακαλούμε όπως αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]

Έχω δύο καταλύματα κάτω από τον ίδιοι ΑΦΜ, καταχώρησα επιτυχώς αίτηση για το ένα αλλά δεν μπορώ να υποβάλλω αίτηση για το δεύτερο.
Κάθε πάροχος μπορεί να καταχωρήσει ένα μόνο κατάλυμα ανά ΑΦΜ

Για τις κατηγορίες των ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερίσματα/επαύλεις κλπ. τι πρέπει να συμπληρωθεί στο πεδίο αριθμός ατόμων που φιλοξενούνται;
Στο πεδίο αριθμός ατόμων συμπληρώνεται ο ανώτερος αριθμός που μπορεί να φιλοξενηθεί πχ. στο διαμέρισμα και στη συνέχεια η κατ’ άτομο και ανά διανυκτέρευση τιμή.

Αν το κατάλυμα δεν έχει κάποια από τις κατηγορίες δωματίων (μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο) τι συμπληρώνει στην τιμή συνεργασίας;
Θα πρέπει στο αντίστοιχο πεδίο να συμπληρώσει την τιμή 0.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής ενός καταλύματος
Διαβάστε λεπτομέρειες στη Δημόσια Πρόσκληση με απ.9126/17.06.2020

Υπάρχει κάποιο όριο για την τιμή συνεργασίας;
Η τιμή συνεργασίας καθορίζεται από τον πάροχο.

Τα συνολικά ποσά που θα βάλουμε στην ηλεκτρονική αίτηση κατά άτομα είναι δεσμευτικά ή ανώτερη τιμή;
Οι δηλωθείσες τιμές συνεργασίας κατά την υποβολή της αίτησης είναι δεσμευτικές και δεν τροποποιούνται. τα άγαμα τέκνα του δικαιούχου με ημερομηνίες γέννησης από 31.12.2002 έως και 31.12.2017, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Μητρώου Πολιτών.

Πώς να καθορίσω την τιμή συνεργασίας;
Επισημαίνεται ότι όλοι οι πάροχοι κατά τον καθορισμό της τιμής (ή των τιμών) συνεργασίας με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» έτους 2020 του Υπουργείου Τουρισμού θα πρέπει να λάβουν υπόψη τον κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος.

Η τιμή που θα προκύπτει από το άθροισμα επιδότησης, σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση, και ίδιας συμμετοχής του δικαιούχου θα πρέπει να είναι αισθητά μειωμένη σε σχέση με την τιμή της ελεύθερης αγοράς.

Παραδείγματα

Τιμή συνεργασίας για μονόκλινο δωμάτιο: 30€
O δικαιούχος θα επιδοτηθεί για το 50% (ανώτατο τα 30€) δηλ. 15€ και η δική του συμμετοχή θα είναι 15€ για να συμπληρωθεί η τιμή συνεργασίας.

Τιμή συνεργασίας για δίκλινο δωμάτιο/κατά άτομο: 20€
O δικαιούχος θα επιδοτηθεί για το 50% (ανώτατο τα 30€) δηλ. 10€ και η δική του συμμετοχή θα είναι 10€ για να συμπληρωθεί η τιμή συνεργασίας. O ωφελούμενος θα επιδοτηθεί επίσης για το 50% (ανώτατο τα 30€) δηλ. 10€ και η δική του συμμετοχή θα είναι 10€ για να συμπληρωθεί η τιμή συνεργασίας. Συνολικά δηλαδή για τα δύο άτομα στα 40€, η επιδότηση είναι 20€ και η συμμετοχή δικαιούχου & ωφελούμενου 20€.

Πώς αποσυνδέομαι από την εφαρμογή;
Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει η επιλογή της αποσύνδεσης.

Το άρθρο Τουρισμός για όλους: Οδηγός μέσα από 27 ερωτοαπαντήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Thes.

Παρουσιάσεις ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

σχετικα αρθρα

Τουρισμός για όλους: Αλλη μια παράταση για τις αιτήσεις

Τουρισμός για όλους : Νέα παράταση για τις αιτήσεις δόθηκε πριν από λίγο. Τουρισμός για όλους: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων για το... Χθες 11:20

Το ΕΕΘ παρουσίασε το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων – Απαισιόδοξος για τον τουρισμό ο Ζορπίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόγραμμα για δωρεάν ξεναγήσεις τουριστών από επαγγελματίες, διπλωματούχους ξεναγούς στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ( ΕΕΘ... 07 Ιουλ 2020, 20:38

Τουρισμός για όλους: Νέα παράταση για τις αιτήσεις

Τουρισμός για όλους : Το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του... 07 Ιουλ 2020, 13:37

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα «κόκκινα» το λαθρεμπόριο μασκών λόγω του κορονοϊού!

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Στα… κόκκινα βρίσκεται το λαθρεμπόριο μασκών , αντισηπτικών και άλλων ιατρικών προϊόντων έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού . Μάλιστα, το... Χθες 19:24

Ωραιόκαστρο: Αρχίζουν εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης πεζοδρομίων

ΔΗΜΟΙ Ωραιόκαστρο : Παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τον δημόσιο χώρο και διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών ως προς τις μετακινήσεις τους υλοποιεί η διοίκηση του... Χθες 17:43

Επανάσταση του ’21 – έρευνα: Πόσο ενημερωμένοι είναι οι Ελληνες;

ΕΛΛΑΔΑ Κατά βάση ενημερωμένοι, με «δίψα» για περισσότερες γνώσεις και με κύρια πηγή ενημέρωσης, το σχολείο: Ο λόγος για την Επανάσταση του 1821 και το βαθμό γνώσης των... Χθες 16:22

Απόφαση για το ΤΙΤΑΝ θα λάβει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

ΔΗΜΟΙ Το φλέγον θέμα της αδειοδότησης της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ για την καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης στην Ευκαρπία, θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού... Χθες 14:10

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

ροη ειδησεων

Μ. Βρετανία: 30 δισ. λίρες θα κοστίσουν τα μέτρα ανάκαμψης από τον κορονοϊό

Στα 33 δισ. ευρώ θα ανέρχονται τα χρήματα που θα διατεθούν για την ανάκαμψη από τον κορονοϊό στη Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Ρίσι... 38‘ πριν

Ένινγκ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Στις δυσκολίες αλλά και στην μαχητικότητα των παικτών του, αναφέρθηκε ο προπονητής του Άρη , Μίκαελ Ένινγκ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Σε μια ακόμα αναμέτρηση,... 39‘ πριν

Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε η ΑΕΚ που επικράτησε του ΟΦΗ (2-0) και διατηρήθηκε δεύτερη. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ να επικρατήσει με 2-0 του... Χθες 23:53

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης

Σε απομόνωση στο σπίτι του βρίσκεται και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες ο Λούκα Γιόβιτς, καθώς συναντήθηκε με έναν φίλο του στη Μαδρίτη, ο οποίος βρέθηκε εν... Χθες 23:48

Έ-Χ-ασε και άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ

Ισοπαλία που τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την 2η θέση και την ΑΕΚ, πήρε ο ΠΑΟΚ που έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό . Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με... Χθες 23:43

Δείτε ακόμα

Θεσσαλονίκη: Νέο πρόγραμμα στο δημοτικό κολυμβητήριο

ΔΗΜΟΙ Θεσσαλονίκη: Νέο ωράριο τίθεται σε λειτουργία το δημοτικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Οπως έγινε γνωστό από τον Δήμο , το νέο πρόγραμμα στο κολυμβητήριο θα ισχύσει... Χθες 13:45

Σήμερα θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλα τα πλοία παγκοσμίως

ΠΛΟΙΑ Πλοία: Όλες οι σειρήνες στα πλοία θα ηχήσουν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο σήμερα το μεσημέρι στις 12. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Διεθνούς Ναυτικού Επιμελητηρίου... Χθες 10:58

Σε λειτουργία και πάλι η πισίνα στο ΚΑΠΠΑ στην Περαία (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΟΙ Ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία της πισίνας στο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία. Στα εγκαίνια, έγιναν και σημαντικές ανακοινώσεις για την περαιτέρω βελτίωση κι ενίσχυση του... Χθες 10:41

Οι συγκεντρώσεις σήμερα (8/7) στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στη Θεσσαλονίκη , σήμερα 8 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένες δύο συγκεντρώσεις. Κι οι δύο συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη αφορούν το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις.... Χθες 08:58

Οι Active Member στη Θεσσαλονίκη

ACTIVE MEMBER Μετά απ’ όλα όσα ζήσαμε όλοι μας, νομίζουμε πως έφτασε ο καιρός να ανταμώσουμε. Πρώτη εμφάνιση των Active Member μετά την καραντίνα. Active Member : Οι συνθήκες όπως... Χθες 08:30

Οι επιπτώσεις της πανδημίας – Εκδήλωση της Ενωσης Περιφερειών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Την πρώτη διαδικτυακή της εκδήλωση με θέμα «Υγεία & Ασφάλεια, Τουρισμός & Οικονομία, Covid-19: Επιπτώσεις και Επόμενη Μέρα» πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη 8... 07 Ιουλ 2020, 22:56

Πως θα κοιμηθείτε δροσερά το βράδυ χωρίς air condition

ΔΡΟΣΙΑ Αντιμετωπίζετε δυσκολία στον ύπνο τη νύχτα επειδή ζεσταίνεστε πολύ στο κρεβάτι; Παρακάτω μπορείτε να δείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δροσίσετε το χώρο σας... 07 Ιουλ 2020, 22:18

Αλλάζουν τα… φώτα σε δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δημοπρατήθηκε η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω ΣΔΙΤ Στη δημοπράτηση του μεγάλου έργου ΣΔΙΤ για την... 07 Ιουλ 2020, 20:51

Το ΕΕΘ παρουσίασε το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων – Απαισιόδοξος για τον τουρισμό ο Ζορπίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΕΘ Το πρόγραμμα για δωρεάν ξεναγήσεις τουριστών από επαγγελματίες, διπλωματούχους ξεναγούς στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ( ΕΕΘ... 07 Ιουλ 2020, 20:38

Τι αλλάζει από την Πέμπτη (9/7) στις πτήσεις επιβατών για Ελλάδα

NOTAM Νέα NOTAM της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας (ΥΠΑ) φέρνει αλλαγές στη συμπλήρωση της «φόρμας επιβατών» διεθνών πτήσεων. Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη, 9 Ιουλίου,... 07 Ιουλ 2020, 18:57

85η ΔΕΘ: “Εκλεισαν” όλες οι θέσεις στο γερμανικό περίπτερο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 85η ΔΕΘ: Έκλεισαν όλες οι συμμετοχές, που είχαν προβλεφθεί για το Εθνικό Γερμανικό Περίπτερο στην 85η ΔΕΘ, η οποία ανοίγει τις πύλες της 5 Σεπτεμβρίου, έχοντας ως... 07 Ιουλ 2020, 16:00

Θερινά προγράμματα άθλησης στο δήμο Λαγκαδά

ΔΗΜΟΙ Η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Αθλητισμού και τα Λουτρά Λαγκαδά, θέλοντας να ανταποκριθούν... 07 Ιουλ 2020, 15:34

Διάκριση για το Νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας στον 14ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning

ΔΗΜΟΙ Το 2ο βραβείο στον 14ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning με το πρόγραμμα «Puzzles, Riddles and Codes», «Γρίφοι, Αινίγματα και Κώδικες», κατέκτησε το Νηπιαγωγείο... 07 Ιουλ 2020, 14:01

Ελλάδα και Αίγυπτος συμφώνησαν για άνοιγμα του τουρισμού

ΑΙΓΥΠΤΟΣ Ελλάδα: Συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο για το άνοιγμα του τουρισμού. Την άρση της καραντίνας για τους τουρίστες ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο αποφάσισαν οι... 07 Ιουλ 2020, 12:40

Προς ολοκλήρωση ο δρόμος Θέρμης – Γαλάτιστας

ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ “Πράσινο φως” άναψε το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη σύμβαση μεταξύ της ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε και της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε, για την ολοκλήρωση του δρόμου Θέρμης –... 07 Ιουλ 2020, 09:12

Θεσσαλονίκη: Οι συγκεντρώσεις σήμερα (7/7)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Θεσσαλονίκη: Δύο συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου 2020. Αρχικά, στις 18:30 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου... 07 Ιουλ 2020, 09:04