Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιοι είναι οι πιο παράξενοι νόμοι για το αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο!

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιαν 2020, 00:32 0

σχετικα αρθρα

Δήμος Ωραιοκάστρου: Νέο όχημα για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών

Με ένα αυτοκίνητο, που αποτελεί προσφορά της εταιρείας Toyota ΕΛΛΑΣ, ενισχύθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου στον καθημερινό αγώνα που δίνουν εν... 01 Απρ 2020, 15:57

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι να προσέξετε στο… ακίνητο αυτοκίνητό σας

Η απαγόρευση κυκλοφορίας έβαλε… φρένο στις μετακινήσεις μας, και έθεσε τα αυτοκίνητα σε… ακινησία. Έτσι και, με την απαγόρευση κυκλοφορίας το αυτοκίνητό μας μένει... 28 Μαρ 2020, 10:10

Ο σωστός τρόπος για να απολυμάνετε το αυτοκίνητό σας

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται και πιθανότατα ξέρετε ήδη πως να πλένετε σωστά τα χέρια σας και να απολυμάνετε καλά το σπίτι σας. Αλλά τι γίνεται με το αυτοκίνητό σας;... 22 Μαρ 2020, 15:44

Απίστευτοι και όμως αληθινοί!

Διαβάστε για τη χώρα που απαγορεύεται να μεταφέρεις… γορίλα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου, τη χώρα που απαγορεύεται να πλένεις το αυτοκίνητό σου έξω από το σπίτι σου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποιους από τους πιο περίεργους νόμους για το αυτοκίνητο, ανά τον κόσμο!

Αυστραλία: Παράνομο το να μην κλειδώνεις το αυτοκίνητο

Σε κάποιες πολιτείες της Αυστραλίας, όπως στη Νέα Νότια Ουαλία, απαγορεύεται ο οδηγός να απομακρυνθεί πάνω από 3 μέτρα από το αυτοκίνητό του χωρίς να το κλειδώσει. Επίσης, τα παράθυρα απαγορεύεται να μην είναι κλειστά ή να είναι ανοιχτά σε απόσταση υψηλότερη των 3/4 της ίντσας.

Γαλλία: Υποχρεωτική η συσκευή αλκοτέστ

Στη Γαλλία από το 2013 έχει γίνει υποχρεωτική η παρουσία φορητής συσκευής αλκοτέστ μέσα σε κάθε αυτοκίνητο. Πάντως, το περίεργο είναι ότι το πρόστιμο που είχε αρχικά τεθεί για όσους δεν την έφεραν εντός του αυτοκινήτου, τελικά δεν ίσχυσε (όπως αναγράφεται στο σχετικό νόμο «αναβάλλεται επ’ αορίστου»), με αποτέλεσμα η πλειονότητα των οδηγών να παραβαίνει το νόμο.

Γερμανία: Πρόστιμο εάν… μείνεις από καύσιμο!

Στους Γερμανικούς αυτοκινητόδρομους, στην περίφημη Autobahn, απαγορεύεται να μείνεις από καύσιμο, αφού θεωρείται πράξη αμέλειας με επικίνδυνα αποτελέσματα (γενικότερα πάντως, απαγορεύεται να σταματήσεις στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου). Το πρόστιμο φτάνει τα 70 ευρώ.

Ελβετία: Απαγορεύεται να πλένεις το αυτοκίνητο στο σπίτι σου

Στην Ελβετία, απαγορεύεται να πλένουν οι ιδιοκτήτες το αυτοκίνητό τους στο δρόμο ή μπροστά στο σπίτι τους και επιτρέπεται μόνο στους ειδικούς σταθμούς καθαρισμού των αυτοκινήτων. Ο λόγος για αυτή την απαγόρευση έχει να κάνει με τη διαχείριση των νερών που μπορεί να έχουν βλαβερά απόβλητα (λάδια, χημικά καθαριστικά κ.λπ.) και τα οποία απαγορεύεται να περνούν στο σύστημα αποχέτευσης των δρόμων…

Η.Π.Α., Χαβάη: Επιτρέπεται να μεταφέρεις ανθρώπους στην καρότσα «αγροτικού»

Στη Χαβάη δεν απαγορεύεται να μεταφέρεις ανθρώπους στην καρότσα ενός pick-up, αρκεί αυτοί να έχουν ηλικία τουλάχιστον 12 ετών και οι θέσεις στην καμπίνα του αυτοκινήτου να είναι κατειλημμένες. Πρόκειται για μια πρακτική που είναι συνηθισμένη στην αμερικάνικη αυτή πολιτεία.

Η.Π.Α., Μίσιγκαν, Μοντάνα, Βόρεια Ντακότα: Χωρίς Κ.Τ.Ε.Ο.

Παρότι οι περισσότερες πολιτείες των Η.Π.Α. έχουν –και μάλιστα πολύ αυστηρούς– περιοδικούς ελέγχους κατάστασης και ρύπων των αυτοκινήτων (κάτι σαν το δικό μας Κ.Τ.Ε.Ο.), υπάρχουν 3, το Μίσιγκαν, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα, στις οποίες δεν προβλέπεται Κ.Τ.Ε.Ο.

Η.Π.Α., Τζώρτζια: Πρόστιμο για όσους φτύνουν από αυτοκίνητο

Στη μεγαλύτερη πόλη της Τζώρτζια, στη Μαριέττα, απαγορεύεται στους οδηγούς να φτύνουν από το κινούμενο αυτοκίνητό τους, όμως δεν απαγορεύεται όταν οδηγούν pick-up! Επίσης, απαγορεύεται να φτύνουν και από λεωφορείο.

Η.Π.Α., Αλάσκα: Απαγορεύεται η μεταφορά σκύλου στην οροφή του αυτοκινήτου

Στην Αλάσκα, τη βορειότερη πολιτεία των Η.Π.Α., η νομοθεσία ορίζει ότι απαγορεύεται να μεταφέρονται σκυλιά στην οροφή των αυτοκινήτων. Αυτό έγινε ως συνέχεια του νόμου που απαγορεύει τη μεταφορά σκύλων στις καρότσες των pick-up, προκειμένου να αποτρέψει τους οδηγούς από το να το επιχειρήσουν.

Η.Π.Α., Μασαχουσέτη: Απαγορεύεται να μεταφέρετε γορίλα στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου

Ένας από τους πιο γνωστούς παράξενους νόμους αυτοκινήτου παγκοσμίως, είναι αυτός που αφορά στη μεταφορά γορίλα (!) στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, ο οποίος ισχύει στη Μασαχουσέτη. Ή μάλλον ίσχυε στο παρελθόν, αφού πλέον ο νόμος αυτός που έχει τις ρίζες του στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, έχει εδώ και καιρό αντικατασταθεί από απαγόρευση που αφορά στη μεταφορά οποιουδήποτε απειλούμενου ζώου με αυτοκίνητο.

Ιαπωνία: Απαγορεύεται να πετάτε νερά σε πεζό

Ένα φαινόμενο που το παρατηρούμε συχνά στην Ελλάδα όταν βρέχει, στην Ιαπωνία θεωρείται παράνομο, αφού σε βροχή και όταν στους δρόμους υπάρχει νερό απαγορεύεται το αυτοκίνητο που περνά να πετάξει νερά σε πεζό. Για να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο ο νόμος προβλέπει λασπωτήρες στα αυτοκίνητα, καθώς και υποχρεωτική μείωση της ταχύτητας.

Ισπανία: Απαγορεύονται όλα τα ακουστικά ασύρματα και μη

Παρότι στις περισσότερες χώρες του κόσμου τα ασύρματα ακουστικά δεν απαγορεύονται, υπάρχει μια χώρα, η Ισπανία, που δεν επιτρέπει τη χρήση οποιουδήποτε είδους ακουστικού κατά την οδήγηση.

Κίνα: Λοταρία για να αγοράσεις αυτοκίνητο

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πόλεις της Κίνας και ιδίως η πρωτεύουσα Πεκίνο με την ατμοσφαιρική ρύπανση και την κίνηση των αυτοκινήτων έχει λυθεί από το 2011 με έναν πολύ περίεργο και άδικο νόμο. Για να μπορέσεις να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο θα πρέπει να αναδειχθείς μέσα από μια λοταρία, στην οποία οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι σχεδόν 1 στις 500. Ακόμη λιγότερες είναι οι πιθανότητες για τις εταιρείες που θέλουν να εντάξουν στο στόλο τους ένα επαγγελματικό όχημα. Το 2019 στο Πεκίνο τέθηκε και πλαφόν κυκλοφορούντων οχημάτων στα 100.000 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 60.000 είναι κυρίως ηλεκτρικά και μόνο τα υπόλοιπα 40.000 αφορούν σε μοντέλα με μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Κύπρος: Μην πιεις ούτε νερό!

Στην Κύπρο απαγορεύεται να πίνεις ακόμη και νερό όταν οδηγείς. Επίσης απαγορεύεται ο οδηγός να τρώει όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο, γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει και τα δύο χέρια του στο τιμόνι.

Μογγολία: Οδήγησε από όποια πλευρά του αυτοκινήτου θες

Στη Μογγολία η οδήγηση γίνεται στο δεξί μέρος του δρόμου, όμως το παράδοξο που συμβαίνει στη χώρα είναι ότι το 48% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν είναι δεξιοτίμονα, με το υπόλοιπο 52% να είναι αριστεροτίμονα. Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στους δρόμους της αχανούς χώρας με αποτέλεσμα οι αρχές να προσανατολίζονται στην απαγόρευση εισαγωγής δεξιοτίμονων αυτοκινήτων.

Μπαχρέιν: Και πρόστιμο και φυλακή

Στο Μπαχρέιν η νομοθεσία για όσους παραβιάζουν τον τοπικό Κ.Ο.Κ. είναι από τις πιο αυστηρές στον κόσμο, αφού εκτός του προστίμου, σε όλες σχεδόν τις παραβάσεις προβλέπεται και φυλάκιση του παραβάτη. Έτσι, εάν κάποιος παραβιάσει έναν φωτεινό σηματοδότη τότε εκτός του προστίμου των 500 δηναρίων του επιβάλλεται και φυλάκιση έως και 6 μηνών, ενώ εάν δημιουργήσει και ατύχημα, τότε το πρόστιμο είναι 3.000 δηνάρια και η φυλάκιση μπορεί να φτάσει έως και το 1 έτος.

Ταϋλάνδη: Πρόστιμο για όσους οδηγούν… ημίγυμνοι

Στην Ταϋλάνδη απαγορεύεται βάσει νομοθεσίας που μπήκε σε ισχύ το 2014, να οδηγεί κανείς αυτοκίνητο, μηχανάκι ή ακόμη και ποδήλατο χωρίς να φοράει μπλούζα ή πουκάμισο. Η απαγόρευση ισχύει και για τους τουρίστες, αλλά και για τις γυναίκες οδηγούς που θέλουν να οδηγήσουν φορώντας το πάνω μέρος του μαγιό τους.

Φιλιππίνες: Απαγορεύεται η κυκλοφορία ανάλογα με τον τελευταίο αριθμό του αυτοκινήτου

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τους «πηγμένους» δρόμους της πρωτεύουσας Μανίλα, στις Φιλιππίνες ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων τις καθημερινές ανάλογα με το τελευταίο νούμερο της πινακίδας τους. Έτσι, τη Δευτέρα απαγορεύονται να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 1 και 2, την Τρίτη σε 3 και 4, την Τετάρτη σε 5 και 6, την Πέμπτη σε 7 και 8 και την Παρασκευή σε 9 και 0.

Πηγή: newsauto.gr

Το άρθρο Ποιοι είναι οι πιο παράξενοι νόμοι για το αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο! εμφανίστηκε πρώτα στο Life Events.

Trends ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ

σχετικα αρθρα

Δήμος Ωραιοκάστρου: Νέο όχημα για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών

Με ένα αυτοκίνητο, που αποτελεί προσφορά της εταιρείας Toyota ΕΛΛΑΣ, ενισχύθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου στον καθημερινό αγώνα που δίνουν εν... 01 Απρ 2020, 15:57

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι να προσέξετε στο… ακίνητο αυτοκίνητό σας

Η απαγόρευση κυκλοφορίας έβαλε… φρένο στις μετακινήσεις μας, και έθεσε τα αυτοκίνητα σε… ακινησία. Έτσι και, με την απαγόρευση κυκλοφορίας το αυτοκίνητό μας μένει... 28 Μαρ 2020, 10:10

Ο σωστός τρόπος για να απολυμάνετε το αυτοκίνητό σας

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται και πιθανότατα ξέρετε ήδη πως να πλένετε σωστά τα χέρια σας και να απολυμάνετε καλά το σπίτι σας. Αλλά τι γίνεται με το αυτοκίνητό σας;... 22 Μαρ 2020, 15:44

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανία: Πρόστιμο σε ποδοσφαιριστές επειδή… κουρεύτηκαν!

ΑΚΑΝΤΖΙ Πρόστιμο «έφαγαν» οι ποδοσφαιριστές της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο και Μανουέλ Ακαντζί, με την αφορμή, ωστόσο, να προκαλεί… γέλια, καθώς είναι... Χθες 23:52

Το ξεκαρδιστικό σαρδάμ της Λιάνας Κανέλλη στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΡΤ Μία ατάκα της Λιάνας Κανέλλη σε εκπομπή της ΕΡΤ προκάλεσε το γέλιο, κυρίως σε αυτούς που ήταν εκτός πλατό. Το σαρδάμ της Λιάνας Κανέλλη στην ΕΡΤ αφορούσε το επίθετο... Χθες 20:56

Σποτ για τον τουρισμό: «Βροχή» τα… στοιχήματα για το που βρίσκεται η παραλία!

ΕΛΛΑΔΑ Την Πέμπτη παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια για τον ελληνικό τουρισμό και σήμερα όλοι συζητούν για το πρώτο σποτ που δόθηκε στη δημοσιότητα. Πού βρίσκεται, όμως, η... Χθες 15:13

Κόντρα Μελισσανίδη – Μαρινάκη με φόντο την Oil One

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Η εταιρία Oil One του Δημήτρη Μελισσανίδη έδωσε απάντηση σε έντονο ύφος και κάνει λόγο για οργανωμένη επίθεση με στόχο τη συκοφάντηση μέσω της παραπληροφόρησης. Με... Χθες 12:30

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

ροη ειδησεων

Με νοσηλευτές στο χώρο ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Επαναλειτουργεί, εναρμονισμένο με τις νέες συνθήκες, το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα, με απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής... Σήμερα 00:04

Γερμανία: Πρόστιμο σε ποδοσφαιριστές επειδή… κουρεύτηκαν!

Πρόστιμο «έφαγαν» οι ποδοσφαιριστές της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο και Μανουέλ Ακαντζί, με την αφορμή, ωστόσο, να προκαλεί… γέλια, καθώς είναι... Χθες 23:52

81,4% των μαθητών δημοτικού επέστρεψε στα σχολεία

Σχολεία: Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η συμμετοχή μαθητών δημοτικών και νηπιαγωγείων κατά την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας τους. Πιο συγκεκριμένα, με βάση στοιχεία που... Χθες 23:40

Μεγάλη νίκη για την Φράιμπουργκ κόντρα στη Γκλάντμπαχ

Μεγάλη νίκη για την Φράιμπουργκ κόντρα στην Γκλάντμπαχ , με 1-0 , για την 30η αγωνιστική της Bundesliga. Η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην 8η θεση με 41 βαθμούς, από την... Χθες 23:35

Πρόστιμα για παραβίαση των όρων επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας

Διοικητικά πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, προβλέπει Κοινή Υπουργική... Χθες 23:28

Δείτε ακόμα

Απίστευτη ψαριά στον Πηνειό (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

YOUTUBE Δεν πίστευε στα μάτια του ο πατήρ Βασίλειος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γεωργανάδων του Δήμου Φαρκαδόνας, ο οποίος μετέβη στο Πηνειό ποταμό στην περιοχή... 04 Ιουν 2020, 22:20

74χρονος ποδοσφαιριστής από τη Δράμα… πάει για ρεκόρ Γκίνες

ΔΡΑΜΑ Πριν από τέσσερις μήνες έκλεισε τα 74 του χρόνια και τα τελευταία 63 χρόνια είναι ποδοσφαιριστής. Ο Πρόδρομος Μηνασίδης είναι ο 74χρονος ποδοσφαιριστής από τη Δράμα,... 04 Ιουν 2020, 19:55

Ταινία θα γίνει ο serial killer της Κύπρου

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Στη μεγάλη οθόνη μεταφέρεται η ιστορία των ειδεχθών εγκλημάτων που διέπραξε στην Κύπρο, ο Νίκος Μεταξάς. Τα εγκλήματα του πρώτου Κύπριου κατά συρροή δολοφόνου είχαν... 03 Ιουν 2020, 23:13

Απίστευτος Τραμπ: Ζητά από την Μελάνια να χαμογελάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ Απίστευτο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του. Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το νεύμα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ στη σύζυγό... 03 Ιουν 2020, 18:22

Χαλκιδική: “Στόλισαν” με λεκάνες δρόμο στην Ποτίδαια

ΠΟΤΙΔΑΙΑ Το θράσος μερικών ανθρώπων ξεπερνάει το όριο, καθώς δεν δίνουν σημασία στο σύνολο κοιτώντας μόνο τον εαυτό τους. Κάτι τέτοιο έγινε και στην Ποτίδαια στη Χαλκιδική,... 02 Ιουν 2020, 13:10

Σάλος με την… οθωμανική Κρήτη σε τουριστικό γραφείο στην Αυστραλία!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Τη στιγμή που η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις σχετικά με τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, τουριστικό πρακτορείο από την Αυστραλία καλεί τους... 02 Ιουν 2020, 11:26

Η απίθανη αντίδραση μικρού μαθητή μόλις είδε τον Κ. Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Στο δεύτερο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/6) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την υπουργό... 01 Ιουν 2020, 20:08

Βγήκαν τα ψάρια στη στεριά στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

ΛΑΡΙΣΑ Μπροστά σε ένα περίεργο φαινόμενο βρέθηκαν αγρότες στην περιοχή του Σταυρού Φαρσάλων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας Ελευθερία στη Λάρισα, αγρότες βρήκαν στα... 01 Ιουν 2020, 19:30

Θεσσαλονίκη: Το φανάρι που δείχνει ταυτόχρονα και πράσινο και κόκκινο (ΦΩΤΟ)

ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ Μπροστά σε ένα περίεργο θέαμα βρίσκονται οδηγοί στη Θεσσαλονίκη που θέλουν να διασχίσουν την οδό Επταπυργίου. Σε αυτό το κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη οι οδηγοί... 01 Ιουν 2020, 15:51

Δολοφονία Φλόιντ: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο πριν την δολοφονία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ημέρα της δολοφονίας του Τζορτ Φλόιντ, από αστυνομικό, στους δρόμους της Μινεσότα στις ΗΠΑ.... 01 Ιουν 2020, 11:50

H Ιρίνα Σάικ ποζάρει με διάφανα εσώρουχα και προκαλεί… εγκεφαλικά! (ΦΩΤΟ)

ΙΡΙΝΑ ΣΑΪΚ H Ιρίνα Σάικ ποζάρει με διάφανα εσώρουχα και προκαλεί εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό! Παρά τον χωρισμό της με τον χολιγουντιανό σταρ ΜπράντΛεϊ Κούπερ, με τον οποίο... 31 Μαϊ 2020, 23:16

Ασυμπτωματικός Γερμανός που ταξίδεψε στην Κίνα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ενας Γερμανός, που επέβαινε στην πρώτη πτήση που μετέφερε εργαζόμενους από την Ευρωπη στην Κίνα, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ως ασυμπτωματικός φορέας. Ο άνδρας... 31 Μαϊ 2020, 20:18

Καβάλα: Γυναίκα… μετέτρεψε την αυλή της σε φυτώριο κάνναβης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Γυναίκα… μετέτρεψε την αυλή της σε φυτώριο κάνναβης στην Καβάλα και συνελήφθη από την Αστυνομία. Ειδικότερα, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης 28 Μαΐου 2020, σε... 31 Μαϊ 2020, 19:26

SpaceX: Στο διεθνή διαστημικό σταθμό προσδέθηκε το Crew Dragon (ΒΙΝΤΕΟ)

NASA Χωρίς προβλήματα, το διαστημόπλοιο της SpaceX Crew Dragon έφθασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπου και προσδέθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα μάλιστα από το πρόγραμμα. Το... 31 Μαϊ 2020, 19:00

Εφοδος διαδηλωτών σε κατάστημα Luis Vuitton στο Πόρτλαντ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΗΠΑ Χάος στο Πόρτλαντ, με δεκάδες διαδηλωτές να σπάνε την τζαμαρία καταστήματος Louis Vuitton, να μπαίνουν μέσα και να βγαίνουν τρέχοντας κρατώντας τσάντες! Το απόλυτο... 31 Μαϊ 2020, 14:36

Το μήνυμα της Nike για τον Τζορτζ Φλόιντ που υποστήριξε και η Adidas

ADIDAS «Για μια φορά, ‘Don’t Do It’ (…). Μην παριστάνεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Αμερική»: την έκκληση απευθύνει η κατασκευάστρια αθλητικών ειδών Nike με... 31 Μαϊ 2020, 12:21