Πρίγιοβιτς, ένας χρόνος γκολ και δόξα! (pics, vid)

Ειδήσεις από gazzetta.gr
Πρίγιοβιτς, ένας χρόνος γκολ και δόξα! (pics, vid)
Η καριέρα και η διαδρομή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και μόνο αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του: από τα 17 του έχει βρεθεί σε ένδεκα διαφορετικές ομάδες, έχει παίξει σε οκτώ διαφορετικές χώρες και σε δύο εθνικές ομάδες. Ε, δε τα λες όλα αυτά και λίγα…

Η ζωή του μικρού Αλέξανδρου ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, χωρίς να έχουν αλλάξει πολλά στο χαρακτήρα του, δίχως να υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο παιδί που ταξίδεψε για οκτώ ώρες με το τρένο από το Σεντ Γκάλεν στην Πάρμα κι αυτό το ψηλό παλικάρι που «προσγειώθηκε» στις 13 Ιανουαρίου του 2017, σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα. Είχε ακριβώς το ίδιο μαλλί!

Οι Πολωνοί, καθότι ο Σέρβος επιθετικός ήταν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα, έφεραν το θέμα στο φως της δημοσιότητας. «Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με την Λέγκια. Τώρα περιμένουμε την απόφαση του παίκτη, καθώς υπάρχουν μικρές διαφορές, για παράδειγμα, τα μπόνους για τα γκολ», έλεγε εκείνη την ημέρα ο Λούμπος Μίχελ, επιβεβαιώνοντας την είδηση. Υστερα από τη χαμένη υπόθεση Ανσαριφάρντ, όσο και σ’ αυτή του Σωτηρίου, ο Πρίγιοβιτς ήταν η επόμενη λύση για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβιτς. Ο πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου» ήταν αυτός που βρήκε και εισηγήθηκε την απόκτησή του, τον ήξερε καλά και ήταν βέβαιος, ότι «θα πιάσει» στο «Δικέφαλο». Και έπιασε! «Ένας ποδοσφαιριστής με ύψος 1.91μ., που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ελβετία και μέχρι τα 27 του χρόνια έχει προλάβει να αγωνιστεί σε δέκα διαφορετικές ομάδες!», έγραφε εκείνη την ημέρα το gazzetta.gr παρουσιάζοντας τον «Πρίγιο» .
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr.