Διαμαντόπουλος: Πώς θα κάνουν Χριστούγεννα οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό;

Ειδήσεις από sport24.gr
Διαμαντόπουλος: Πώς θα κάνουν Χριστούγεννα οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό;
Σε αυτή αναφέρεται στην επιλογή του να εμπλακεί με τους πράσινους, τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και αποτυπώνει τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη

Για τον λόγο που δέχθηκε την πρόταση από τον Παναθηναϊκό και εάν θα το ξαναέκανε στο μέλλον: "Μου το ζήτησε ο κ. Αλαφούζος, αλλά καταλυτικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του Μαρίνου. Δέχθηκα την πρόταση για τον Μαρίνο. Ξεκάθαρα. Αν μου το ζητούσε ο Μαρίνος, φυσικά. Όχι μόνο επειδή είναι φίλος μου, αλλά γιατί τον θαυμάζω και γιατί ξέρω τη δουλειά του".

Για τους στόχους που τέθηκαν και για το εάν ήξεραν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα αποχωρούσε: "Βάλαμε στόχους μαζί με τη διοίκηση. Η οποία μας ενημέρωσε ότι το μπάτζετ πρέπει να μειωθεί. Με την αποχώρηση του Ιμπάρμπο είχε πάει περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ και το κατεβάσαμε στα 11. Είχαμε την εικόνα ότι θα παρέμενε στην ομάδα με την τάση να αποχωρήσει όταν ομαλοποιούνταν τα πράγματα και βρισκόταν διάδοχη κατάσταση. Μέχρι τότε θεωρούσαμε ότι θα παρέμενε στην ομάδα ως εγγυητής. Δεν είχαμε την εικόνα της άμεσης αποχώρησης. Βλέπαμε έναν άνθρωπο που είχε κουραστεί μεν, αλλά ήταν δεσμευμένος απέναντι στο μπάτζετ των 11 εκ. ευρώ. Είχαν έρθει και κάποια χρήματα από πωλήσεις. Οπότε ναι, υπήρξε μεγάλος αιφνιδιασμός" .

Για το αν πέρασε τότε από το μυαλό του Ουζουνίδη να φύγει εκείνη την περίοδο: "Καθόλου. Βεβαίως σε αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να απαντήσει ο ίδιος, αλλά λόγω της φιλίας μας μπορώ να πω κάποια πράγματα... Το παλεύει ακόμη. Ο Έλληνας έχει μια λέξη στο λεξιλόγιό του που λέγεται φιλότιμο.  Και στη λογική ότι έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό θέλει να τιμήσει τον σύλλογο"
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο sport24.gr.