Οι διακανονισμοί επιβίωσης μετά την κανονιά Αλαφούζου!

Ειδήσεις από sport24.gr
Οι διακανονισμοί επιβίωσης μετά την κανονιά Αλαφούζου!
Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού, τα οικονομικά προβλήματα ολοένα και διογκώνονται μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να "κόψει" την χρηματοδότηση της ΠΑΕ πριν περίπου ένα τρίμηνο, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την διάδοχη κατάσταση και πλέον κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στο "τριφύλλι". Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση φαντάζει (και είναι) εφιαλτική.

Η ΠΑΕ παλεύει για την επιβίωσή της και έχει φτάσει στο σημείο να επαφίεται πια στην καλή θέληση και διάθεση των παικτών της ομάδας, ώστε να δεχτούν τους διακανονισμούς που προσφέρει, προκειμένου να μην ξεκινήσει ένα "κύμα" προσφυγών, το οποίο θα φέρει πιο σύντομα την ομάδα στα τάρταρα. Θα είναι και το οριστικό τέλος, το αντιλαμβάνονται οι πάντες.

Το "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" φέρνει στο φως τα έγγραφα που παρέδωσε χθες το πρωί (6/12) η διοίκηση προς τους παίκτες και φέρουν την υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου και α' αντιπροέδρου, Στράτου Σωπήλη. Αναλυτικά κάθε διακανονισμός:

-Εχει ως ημερομηνία έναρξης την 30η Νοεμβρίου, ήτοι την τελευταία μέρα που μπορούσε να πληρώσει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες, προτού αποκτήσουν δικαίωμα προσφυγής.

-Ενημερώνει πως ο Παναθηναϊκός είναι εν αναμονή είσπραξης την 31η Ιανουαρίου 2018, του ποσού των 725.000 ευρώ απ' τη μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

-Επισημαίνει πως το 40% του οφειλόμενου ποσού, καταβλήθηκε στους παίκτες την Τρίτη (5/12) και το υπόλοιπο 60% θα εξοφληθεί δύο μέρες μετά την είσπραξη της δόσης του Μπεργκ (2/2/2018). Εν ολίγοις, όποιος παίκτης υπογράψει τον διακανονισμό, βάζει "πλάτη" στο αίτημα της διοίκησης και δεν θα έχει δικαίωμα προσφυγής έως το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα να "ελέγξει" η ίδια το ρόστερ και τις πωλήσεις που θα κάνει.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο sport24.gr.