Και ο Πάνος Καμμένος στην παραλαβή του «Ε» από τον Ιβάν Σαββίδη

Ειδήσεις από protothema.gr
Και ο Πάνος Καμμένος στην παραλαβή του «Ε» από τον Ιβάν Σαββίδη
Διαβάστε τι είπε στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Εκτύπωση

06/12/2017 20:09

ΝΔ: Ο Καμμένος μαζί με τον κουμπάρο του μεσάζοντα Παπαδόπουλου -  Σκληρή αντίδραση και από Άδωνι: «Του χάρισαν μερικά εκατομμύρια με τροπολογία δήθεν για την ΣΕΚΑΠ και αυτός με αυτά τα λεφτά τους αγόρασε κανάλι. Και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για διαπλοκή....»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρο του ΠΑΟΚ και επισήμως ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού. 

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της πλήρους  μεταβίβασης του σταθμού σε εταιρία συμφερόντων του, ο Ιβάν Σαββίδης πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στον σταθμό. Μπήκε στο κανάλι ε ν μέσω χειροκροτημάτων από τους εργαζόμενους. Αφού μίλησε στους εργαζόμενους, ο κ. Σαββίδης μετέβη στο γραφείο του διευθυντή του «Ε» όπου τον περίμενε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος!

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν εμφανίστηκε δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη την ώρα των ανακοινώσεων στους δημοσιογράφους, αλλά μετά τη συζήτηση του νέου ιδιοκτήτη με τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού συναντήθηκε με τον ομογενή επιχειρηματία.

ΝΔ: Ο Καμμένος μαζί με τον κουμπάρο του μεσάζοντα Παπαδόπουλου
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο protothema.gr.