Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μένουμε σπίτι και αγοράζουμε Online, διαβάζουμε ειδήσεις ή κάνουμε κατασκευές με τα παιδιά μας.
 
Βάψιμο

Ιδέες για Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Καρέκλες

Δημοσιεύθηκε: 02 Μαϊ 2019, 23:00

Σχετικά άρθρα

30 Εντυπωσιακά αντικέ Έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα σε ασυνήθιστες Έντονες Αποχρώσεις

Α ντικέ έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα όχι στις "κλασσικές" λευκές-παλ αποχρώσεις αλλά σε ασυνήθιστους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς Επαγγελματικές... 21 Ιαν 2020, 20:03

Πως θα χρησιμοποιήσετε το Σκούρο Κερί στην Παλαίωση Επίπλων

Παλαίωση Επίπλων με Σκούρο Κερί Το Σκούρο Κερί - Dark Wax που διαθέτουν όλες οι μάρκες χρωμάτων κιμωλίας για βάψιμο - παλαίωση επίπλων ,... 27 Δεκ 2019, 21:42

30+ Έπιπλα βαμμένα με Χρώμα Κιμωλίας σε ιδιαίτερο - Μοντέρνο στυλ

Το βάψιμο και οι τεχνικές παλαίωσης επίπλων κάθε τύπου είναι μια διαδικασία με την οποία μπορείτε, είτε από παλιά-μεταχειρισμένα-φθαρμένα είτε από καινούργια... 13 Σεπ 2019, 09:09

Βάψιμο Τραπεζιού με Stencil σε Ethnic σχέδια

Τα Stencils είναι, γενικά, από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να αλλάξετε εντελώς όψη και να δώσετε νέα ...ζωή σε παλιά έπιπλα, δημιουργώντας πραγματικά μοναδικά... 09 Αυγ 2019, 00:19

To βάψιμο και η εφαρμογή τεχνικών παλαίωσης σε κάθε τύπου ξύλινες καρέκλες είναι ένας τρόπος και για να αλλάξετε την όψη χώρων όπως η κουζίνα, η τραπεζαρία ή το μπαλκόνι σας, αλλάζοντας χρώμα στις καρέκλες που συνοδεύουν τα τραπέζια των χώρων αυτών, αλλά και για να δημιουργήσετε ιδιαίτερα εντυπωσιακά κομμάτια από παλιές - φθαρμένες ξύλινες καρέκλες και πολυθρόνες που μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή ανά δύο σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Τα χρώματα κιμωλίας, ακόμη και για την απλή αλλαγή χρώματος ξύλινων επίπλων, προσφέρουν μια πιο όμορφη τελική υφή αλλά το είδος χρώματος που θα χρησιμοποιήσετε είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής αφού τόσο για απλό βάψιμο - αλλαγή απόχρωσης αλλά για εφαρμογή τεχνικών παλαίωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μιας καλής ποιότητας χρώμα νερού για ξύλο.

Εδώ θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για τις δυνατότητες-εφαρμογές των χρωμάτων κιμωλίας και εδώ έναν αναλυτικό Οδηγό με βήμα-βήμα οδηγίες για το πως θα δώσετε σε κάθε τύπου έπιπλα-ξύλινα αντικείμενα παλαιωμένη όψη.

"Φρεσκάρισμα" σε παλιές ξύλινες καρέκλες, εκτός από χρώμα, μπορείτε να κάνετε και με βερνίκι ξύλου που θα βρείτε σε όλα τα χρωματοπωλεία σε διάφορες αποχρώσεις φυσικού ξύλου ή με διαφανές βερνίκι που απλά θα τονίσει το ξεθωριασμένο χρώμα του παλιού ξύλου.

Ο βαθμός τεχνητής φθοράς στην τελική όψη της καρέκλας όπως και οι συνδυασμοί χρωμάτων σε τεχνικές παλαίωσης είναι επίσης θέμα γούστου και προσωπικής επιλογής. Με λευκό, γαλάζιο ή βεραμάν, τις πιο κλασσικές δηλαδή αποχρώσεις για παλαίωση επίπλων και το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει αντίστοιχα περισσότερο κλασσικό, ενώ με συνδυασμούς άλλων αποχρώσεων μια καρέκλα μπορεί να διατηρήσει το αντικέ της ύφος αλλά σε ελαφρά πιο "μοντέρνο" στυλ. Πάντως, γενικά, το αποτέλεσμα των ιδιαίτερα "έντονων" τεχνικών παλαίωσης είναι πιο πετυχημένο αισθητικά σε μεμονωμένες καρέκλες, ενώ πχ για καρέκλες τραπεζιού που στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν αρκετά ίδια κομμάτια επιλέξτε ή το απλό βάψιμο ή πιο "διακριτικές" τεχνικές-αποχρώσεις, ώστε το σύνολο να μην δείχνει ιδιαίτερα "φορτωμένο".

Οι κλασσικής γραμμής ταπετσαρισμένες καρέκλες τραπεζαρίας είναι από τις πιο κατάλληλες καρέκλες για να εφαρμόσετε απλές τεχνικές παλαίωσης, ακόμη και με ένα μόνο χρώμα που αφού στεγνώσει θα το τρίψετε κατά τόπους ώστε να φανεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. Σε αυτού του τύπου τις καρέκλες το τελικό αποτέλεσμα καθορίζεται βεβαίως -εκτός από την απόχρωση και επεξεργασία του ξύλινου μέρους τους- και από το είδος-χρώμα του υφάσματος, έτσι ακόμη και η ίδια ακριβώς καρέκλα μπορεί να μετατραπεί σε ένα απολύτως κλασσικό ή πιο μοντέρνο έπιπλο. Η αλλαγή χρώματος του ξύλου ταυτόχρονα με την αλλαγή της ταπετσαρίας μπορεί πραγματικά να ...μεταμορφώσει εντελώς τέτοιου τύπου κλασσικές καρέκλες και η διαδικασία για να αλλάξετε μόνοι σας το ύφασμα δεν είναι καθόλου δύσκολη. Εδώ και εδώθα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες πως ακριβώς θα αλλάξετε ταπετσαρία σε καρέκλες-πολυθρόνες.

Οι ξύλινες κλασσικές καρεκλοπολυθρόνες (Γαλλικού στυλ) ανήκουν επίσης στα έπιπλα που με απλές τεχνικές παλαίωσης μπορούν να αποκτήσουν εξαιρετική όψη και η διαδικασία για να τους αλλάξετε και ύφασμα δεν διαφέρει σε τίποτα από την αντίστοιχη αλλαγή σε απλές καρέκλες.

Τέτοιου τύπου πολυθρόνες αλλά και παλιές καρέκλες θα βρείτε σε πολύ καλές τιμές και σε καταστήματα με παλιά-μεταχειρισμένα έπιπλα, δείτε ενδεικτικά εδώ, και ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται τόσο το ξύλο τους όσο και η ταπετσαρία με λίγο χρώμα και ...φαντασία μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικά μοναδικά έπιπλα.

Σε καρέκλες-πολυθρόνες που διαθέτουν σκαλίσματα, εγκοπές στο σχέδιο του ξύλου κλπ. τονίστε τα σημεία αυτά με πατίνες ή διαφορετική απόχρωση χρώματος και γενικά εστιάστε σε αυτά τα μέρη του επίπλου ώστε το τελικό αποτέλεσμα μιας παλαίωσης να είναι πραγματικά πετυχημένο. Σε καρέκλες - πολυθρόνες με ύφασμα έντονων αποχρώσεων, εμπριμέ έντονα μοτίβα κλπ. πολύ όμορφο αποτέλεσμα δίνει και το απλό βάψιμο, ώστε το ιδιαίτερο ύφασμά τους να είναι ο "πρωταγωνιστής", ενώ αντίθετα εκεί που το ύφασμα είναι περισσότερο "διακριτικό" εφαρμόστε μια τεχνική παλαίωσης σε ταιριαστές αποχρώσεις. Μια δυνατότητα που σας προσφέρουν ορισμένες μάρκες χρωμάτων κιμωλίας είναι το βάψιμο εκτός του ξύλου και της υπάρχουσας ...ταπετσαρίας σε καρέκλες-πολυθρόνες! Το ύφασμα βάφεται κανονικά με 2-3 χέρια χρώματος και ακολουθεί πέρασμα με κερί, όπως ακριβώς και στο βάψιμο κάθε είδους επιφάνειας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μόνιμο και ανεξίτηλο, αν βεβαίως ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες εφαρμογής του κάθε χρώματος για την συγκεκριμένη χρήση. Από όπου προμηθευτείτε το χρώμα ζητείστε αναλυτικές οδηγίες. Δείτε εδώ και εδώ σε video την βασική διαδικασία που με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να εφαρμοστεί σε καρέκλες, πολυθρόνες ή και ...καναπέδες.

Η αλλαγή χρώματος σε ξύλινες καρέκλες κουζίνας είναι από τους πιο απλούς τρόπους για να αλλάξετε εντελώς την όψη του χώρου.

Ένας τρόπος να δημιουργήσετε εύκολα μια ...πολύχρωμη κουζίνα είναι να βάψετε τις καρέκλες του τραπεζιού σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Οι διαφορετικές αποχρώσεις ακόμη και πάνω στην ίδια καρέκλα επίσης μπορούν να δημιουργήσουν πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα και ανάλογα με τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε και τα σημεία της καρέκλας που θα επιλέξετε να έχουν διαφορετική απόχρωση η όψη ακόμη και μιας καρέκλας σε εντελώς κλασσική γραμμή μπορεί να γίνει περισσότερο ...μοντέρνα. Πολλά χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω στην ίδια καρέκλα και με τρόπο που να της δώσουν όψη ...ζωγραφισμένου επίπλου, με την χρήση είτε γεωμετρικών σχεδίων είτε ενός συγκεκριμένου θέματος που θα μετατρέψει την πλάτη ή το κάθισμα μια καρέκλας σε ...πίνακα ζωγραφικής. Το Decoupage, σε αντίθεση με την εφαρμογή του σε παλαιώσεις-αλλαγή όψης επίπλων άλλου τύπου, στις καρέκλες δεν είναι από τις εύκολες τεχνικές. Για να έχει πραγματικά πετυχημένο αποτέλεσμα θα πρέπει να συνδυαστεί κυρίως με σωστή επιζωγράφιση των μοτίβων ώστε αυτά στο τελικό αποτέλεσμα να μη μοιάζουν με απλώς ...κολλημένο χαρτί και τρίψιμο του χαρτιού εκ των υστέρων ώστε να αποκτήσει και το χάρτινο σχέδιο αντικέ όψη. Γενικά η χρήση των κλασσικών μοτίβων με σχέδια λουλουδιών, vintage θεμάτων κλπ. δημιουργεί ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα "συνηθισμένο" και ταιριαστό μόνο με χώρους που το σύνολο των επίπλων-διακόσμησης χαρακτηρίζεται από αυτό το ύφος.

Αντίθετα τα χαρτιά-μοτίβα σε πιο μοντέρνα σχέδια μπορούν να δώσουν πραγματικά εντυπωσιακή όψη αν χρησιμοποιηθούν με τον σωστό τρόπο για να επενδύσετε συνολικά ή ανά σημεία καρέκλες κάθε τύπου.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα Stencils που για να δώσουν πετυχημένο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμενα σε συνδυασμό με αλλαγή χρώματος ή τεχνικές παλαίωσης σε καρέκλες, θα πρέπει να έχουν το κατάλληλο μέγεθος και να τοποθετηθούν στο σωστό σημείο, ανάλογα με τον σχεδιασμό του επίπλου. Πιο πετυχημένες εφαρμογές βαψίματος με stencils σε καρέκλες είναι αυτές που το σχέδιο καλύπτει σχεδόν το σύνολο του καθίσματος ή της πλάτης της καρέκλας.

Μπαμπού καρέκλες-πολυθρόνες κάθε τύπου μπορούν να βαφτούν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα με όλους τους τύπου χρωμάτων που είναι κατάλληλα για ξύλο, ενώ το φυσικό τους χρώμα μπορεί και απλώς να τονιστεί "φρεσκαριστεί" με βερνίκι ξύλου.

Μεταλλικές καρέκλες κάθε τύπου επίσης μπορούν να βαφτούν με χρώματα για ξύλο-μέταλλο ή χρώμα κιμωλίας, ενώ δ ιάτρητα μεταλλικά έπιπλα ή καρέκλες που εκτός από μεταλλικά διαθέτουν και πλαστικά μέρη είναι πολύ ευκολότερο να τα βάψετε με χρώμα σε σπρέι.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτα στο SoulouposeTo.

Βάψιμο Annie Sloan ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ

σχετικα αρθρα

30 Εντυπωσιακά αντικέ Έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα σε ασυνήθιστες Έντονες Αποχρώσεις

Α ντικέ έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα όχι στις "κλασσικές" λευκές-παλ αποχρώσεις αλλά σε ασυνήθιστους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς Επαγγελματικές... 21 Ιαν 2020, 20:03

Πως θα χρησιμοποιήσετε το Σκούρο Κερί στην Παλαίωση Επίπλων

Παλαίωση Επίπλων με Σκούρο Κερί Το Σκούρο Κερί - Dark Wax που διαθέτουν όλες οι μάρκες χρωμάτων κιμωλίας για βάψιμο - παλαίωση επίπλων ,... 27 Δεκ 2019, 21:42

30+ Έπιπλα βαμμένα με Χρώμα Κιμωλίας σε ιδιαίτερο - Μοντέρνο στυλ

Το βάψιμο και οι τεχνικές παλαίωσης επίπλων κάθε τύπου είναι μια διαδικασία με την οποία μπορείτε, είτε από παλιά-μεταχειρισμένα-φθαρμένα είτε από καινούργια... 13 Σεπ 2019, 09:09

Βάψιμο Τραπεζιού με Stencil σε Ethnic σχέδια

Τα Stencils είναι, γενικά, από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να αλλάξετε εντελώς όψη και να δώσετε νέα ...ζωή σε παλιά έπιπλα, δημιουργώντας πραγματικά μοναδικά... 09 Αυγ 2019, 00:19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Τραπεζάκια Σαλονιού

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Δημιουργείστε το δικό σας ...αντικέ τραπεζάκι σαλονιού! Σε σχέση με άλλα μεγάλου μεγέθους έπιπλα το βάψιμο - παλαίωση σε τραπεζάκια σαλονιού είναι κατά... 07 Μαρ 2020, 12:08

Παλαίωση - Βάψιμο Συρταριέρας με 3 χρώματα

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Απλός τρόπος για να δώσετε σε μια παλιά - φθαρμένη συρταριέρα πολύ ιδιαίτερη και μοντέρνα όψη, με το βάψιμό της σε τρία διαφορετικά χρώματα και την εφαρμογή ελαφριάς... 29 Φεβ 2020, 23:49

30+ Έπιπλα βαμμένα με Stencils

Royal Design Studio Βάψιμο Επίπλων με Stencils Τα Stencils είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για απλό βάψιμο ή και σε συνδυασμό με τεχνικές παλαίωσης όχι μόνο για ερασιτεχνικές... 26 Φεβ 2020, 05:36

Τεχνική Παλαίωσης Επίπλων χωρίς τρίψιμο-γυαλόχαρτο

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Ο πιο συνηθισμένος τρόπος της ανά σημεία πιο έντονης τεχνητής φθοράς του χρώματος στην παλαίωση επίπλων είναι το τρίψιμο με γυαλόχαρτο , όμως η ίδια ακριβώς όψη... 22 Φεβ 2020, 11:49

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Αλλάξτε χρώμα και ...ζωντανέψτε παλιές ξύλινες βιβλιοθήκες ή και καινούργιες οικονομικές ραφιέρες και δημιουργείστε πραγματικά εξαιρετικής αισθητικής έπιπλα για κάθε... 16 Φεβ 2020, 09:46

Παλαίωση Επίπλων σε συνδυασμό με Decoupage

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Π αλαίωση επίπλων σε συνδυασμό με Decoupage , ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσετε αντικέ όψη σε έπιπλα αποτελούμενα από πολλές μικρές επιφάνειες πχ βοηθητικά... 10 Φεβ 2020, 07:12

Πως θα δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες - Έπιπλα

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Bήμα- βήμα η διαδικασία για να δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες και Έπιπλα , με την χρήση ακρυλικού χρώματος Θα χρειαστείτε: - Mία... 03 Φεβ 2020, 06:46

30 Εντυπωσιακά αντικέ Έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα σε ασυνήθιστες Έντονες Αποχρώσεις

Annie Sloan Α ντικέ έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα όχι στις "κλασσικές" λευκές-παλ αποχρώσεις αλλά σε ασυνήθιστους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς Επαγγελματικές... 21 Ιαν 2020, 20:03

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

Δείτε ακόμα

Ντουλάπια Κουζίνας: Βάψιμο με Ακρυλικό ή χρώμα Κιμωλίας; Πλεονεκτήματα - Μειονεκτήματα - Διαφορές

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Α κρυλικό ή χρώμα Κιμωλίας για το βάψιμο στα Ντουλάπια Κουζίνας ; Η αλλαγή χρώματος στα Ντουλάπια Κουζίνας είναι αρκετή για να αποκτήσετε μια ...καινούργια... 13 Ιαν 2020, 08:36

Πως θα χρησιμοποιήσετε το Σκούρο Κερί στην Παλαίωση Επίπλων

Annie Sloan Παλαίωση Επίπλων με Σκούρο Κερί Το Σκούρο Κερί - Dark Wax που διαθέτουν όλες οι μάρκες χρωμάτων κιμωλίας για βάψιμο - παλαίωση επίπλων ,... 27 Δεκ 2019, 21:42

Βάψιμο Επίπλων με Πιστόλι Βαφής

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Tip Τα ιδιαίτερα οικονομικά πιστόλια βαφής που θα δείτε να πωλούνται σε eshops και καταστήματα με χρώματα-εργαλεία, ακόμη και με λιγότερο από 15€, δεν... 08 Δεκ 2019, 23:48

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Κηροπήγια

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Τ α κηροπήγια είναι από τα διακοσμητικά αντικείμενα που προσφέρονται για βάψιμο - τεχνητή παλαίωση, αφού λόγω της μικρής τους επιφάνειας η όλη διαδικασία είναι... 16 Νοε 2019, 07:24

Ιδέες για Τεχνικές Παλαίωσης - Βάψιμο σε παλιές Ντουλάπες

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Λ όγω μεγέθους οι παλιές ξύλινες ντουλάπες είναι από τα πιο εντυπωσιακά αντικέ έπιπλα και πάρα πολλοί οι τρόποι - τεχνικές παλαίωσης για να τους δώσετε εντελώς νέα... 08 Νοε 2019, 09:25

Μετατροπή κλασσικής Συρταριέρας σε Μοντέρνο Στυλ

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Πολύ απλή στην διαδικασία της μετατροπή από το sweetsomethingdesign.com για να δώσετε σε μια κλασσικής γραμμής συρταριέρα μοντέρνο στυλ και εντελώς ανανεωμένη όψη,... 21 Οκτ 2019, 08:40

Ιδέες για Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Ξύλινα Σκαμπώ

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Tα απλά ξύλινα σκαμπώ είναι από τα πιο πρακτικά βοηθητικά έπιπλα, πιάνουν ελάχιστο χώρο είναι κατάλληλα για ένα σωρό χρήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού και με απλές... 13 Οκτ 2019, 23:34

30+ Έπιπλα βαμμένα με Χρώμα Κιμωλίας σε ιδιαίτερο - Μοντέρνο στυλ

Annie Sloan Το βάψιμο και οι τεχνικές παλαίωσης επίπλων κάθε τύπου είναι μια διαδικασία με την οποία μπορείτε, είτε από παλιά-μεταχειρισμένα-φθαρμένα είτε από καινούργια... 13 Σεπ 2019, 09:09

Τεχνική Παλαίωσης σε Χάρτινα Κουτιά

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό κουτί αποθήκευσης βάφοντας ένα κουτί από ξύλο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας και ένα... 28 Αυγ 2019, 07:53

Τεχνική Παλαίωσης Επίπλων με Κερί

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Εκτός από το βάψιμο επίπλων και τεχνικές παλαίωσης ξύλινων επιφανειών με την χρήση αποκλειστικά και μόνο χρώματος, ( εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες) μπορείτε να... 16 Αυγ 2019, 09:00

Βάψιμο-Τεχνικές Παλαίωσης σε Κορνίζες-Καθρέφτες

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Με απλές και ιδιαίτερα οικονομικές κορνίζες κάθε τύπου που θα βρείτε στην αγορά ή με αυθεντικές παλιές-φθαρμένες ξύλινες κορνίζες μπορείτε, με πολλούς και απλούς... 03 Ιουν 2019, 07:12

Αλλαγή ταπετσαρίας- βάψιμο σε ξύλινες πολυθρόνες

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Τόσο παλιές-φθαρμένες ξύλινες καρεκλοπολυθρόνες Γαλλικού στυλ που ίσως διαθέτετε όσο και αυτές που θα βρείτε σε παλαιοπωλεία - καταστήματα με μεταχειρισμένα έπιπλα... 20 Μαϊ 2019, 08:37