Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μένουμε σπίτι και αγοράζουμε Online, διαβάζουμε ειδήσεις ή κάνουμε κατασκευές με τα παιδιά μας.
 
Κατασκευές

60+ Ξεχωριστές κατασκευές από Παλέτες για Κήπο-Εξοχικά σπίτια

Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουν 2019, 07:05

Σχετικά άρθρα

DIY Πολύχρωμα ξύλινα Παγκάκια για εξωτερικούς χώρους

Απλός τρόπος για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά πολύχρωμα παγκάκια - καθίσματα ή και τραπέζια για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με πολύ όμορφο απόλυτα ...καλοκαιρινό... 06 Ιουλ 2019, 08:43

20+ Ιδέες για να φτιάξετε Ξύλινες Ζαρντινιέρες για παράθυρα

Τα περβάζια στα παράθυρα αποτελούσαν κατά το παρελθόν και στην χώρα μας πολύ συνηθισμένο αρχιτεκτονικό στοιχείο, όμως πλέον οι σημερινοί τρόποι-μορφές δόμησης... 30 Μαϊ 2019, 08:26

Πως θα φτιάξετε ένα Παρτέρι από ...παλέτες

Οι κατασκευές από παλέτες για διαμόρφωση - διακόσμηση εξωτερικών χώρων εκτός από οικονομικότερες, σε σχέση με την χρήση κάθε άλλου είδους ξύλου - υλικού, σε πολλές... 25 Απρ 2019, 19:53

Κρεμάστρες τοίχου από Παλέτες

Α ν θα κρεμάσετε ...γλάστρες, ρούχα ή ...κοσμήματα ή θα χρησιμοποιήσετε παλέτες για να κατασκευάσετε μια κρεμάστρα τοίχου στην ... αποθήκη , στην είσοδο ή στο... 28 Ιαν 2019, 07:51

Τα ξύλα από παλέτες είναι ο πιο οικονομικός τύπος ιδιαίτερα ανθεκτικής ξυλείας που, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους, εκτός από τις συνήθεις επιλογές (τραπέζια, καναπέδες, γλάστρες-ζαρντινιέρες κλπ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία χρηστικών κατασκευών μεγάλου μεγέθους και την γενική διαμόρφωση χώρου σε κήπους-αυλές.

Οι πιο σύνθετες κατασκευές, που εκτός από απλό κόψιμο μιας παλέτας σε επιμέρους κομμάτια απαιτούν πλήρη αποσυναρμολόγηση των ξύλων ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν τελικά σαν να επρόκειτο για σανίδες, αν δεν έχετε την γνώση, εμπειρία ή τα κατάλληλα εργαλεία για την όλη διαδικασία, ασφαλώς και μπορούν να κατασκευαστούν από έναν επαγγελματία ξυλουργό αν εσείς απλώς τον προμηθεύσετε με τις παλέτες και του υποδείξετε το σχέδιο της κατασκευής που επιθυμείτε.

Κούνιες Ακόμη και με μία μόνο παλέτα και μερικά μαξιλάρια μπορεί να δημιουργηθεί μια εντυπωσιακή κούνια για την ...καλοκαιρινή αυλή σας :)

Αν θέλετε να προσθέσετε πλάτη θα το κάνετε με μία ακόμη παλέτα κομμένη στις διαστάσεις που χρειάζεται και βιδώνοντας τα ξύλα μεταξύ τους, όπως και σε όλες τις κατασκευές, με απλό ηλεκτρικό τρυπάνι.

Τα κενά ανάμεσα στο ξύλα δίνουν την δυνατότητα, αν δεν θέλετε να προσαρμόσετε σε άλλα σημεία της παλέτας μεταλλικά στηρίγματα για το κρέμασμα της κούνιας, να περάσετε χοντρό σκοινί από το οποίο επίσης μπορεί να κρεμαστεί με ασφάλεια.

Κατασκευές αυτές της μορφής, σε χαμηλό ύψος από το έδαφος, μπορούν να δημιουργηθούν σε όποια διάσταση θέλετε και τελικώς να προκύψει ένα εξαιρετικά άνετο ...κρεβάτι κάτω από ένα δέντρο που θα γίνει το αγαπημένο σας στην διάρκεια του καλοκαιριού. :)

Κατασκευές για παιδιά Μια μικρή κουζίνα, ένας χώρος που τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν με άμμο και νερό σαν να βρίσκονταν στην ...παραλία, μικρά σπιτάκια κλπ. είναι ιδέες που τα πιτσιρίκια θα λατρέψουν και για την κατασκευή τους μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τόσο ολόκληρες λεπτές παλέτες όσο και παλετόξυλα που θα αποσυναρμολογήσετε από κάθε τύπου μεταχειρισμένες ή καινούργιες παλέτες.

Οι παιδικές "παιχνιδοκατασκευές" θα γίνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές και θελκτικές για τα παιδιά αν βάψετε τα ξύλα σε έντονα χαρούμενα χρώματα.

Δάπεδα - Deck εξωτερικού χώρου Η αντοχή των παλετόξυλων στο βάρος τα κάνει ιδανικά για χρήση σε κατασκευές ξύλινων δαπέδων, υπερυψωμένων ή εφαπτόμενων του εδάφους, σε σημεία που θέλετε να δημιουργήσετε ένα καθιστικό κήπου.

Κατασκευές αυτού του τύπου μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση αν "ντύσετε" τις παλέτες που αρχικά θα τοποθετήσετε στο έδαφος με κομμένα παλετόξυλα βαμμένα σε διάφορες αποχρώσεις.

Deck αυτής της μορφής μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και απλώς τοποθετώντας γερές και μεγάλου μεγέθους ευρωπαλέτες την μία δίπλα στην άλλη και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχετε πριν ισιώσει το χώμα στο συγκεκριμένο σημείο ώστε οι παλέτες να ακουμπούν σωστά στο έδαφος.

Κατασκευές οργάνωσης κήπου Με ελάχιστες μετατροπές μια παλέτα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ιδιαίτερα πρακτικό σημείο αποθήκευσης κάθε ψηλού εργαλείου για τον κήπο όπως τσουγκράνες, φτυάρια, σκούπες κλπ. ενώ πάνω στο ξύλο πολύ εύκολα θα βιδώσετε κρεμάσματα και για μικρότερου μεγέθους εργαλεία-αντικείμενα.

Σε εξοχικά σπίτια, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, κατασκευές αυτής της μορφής είναι ιδιαίτερα πρακτικές και για αποθήκευση-οργάνωση πολλών ακόμη αντικειμένων πχ για είδη θαλάσσης, πετσέτες κλπ. και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο.

Κατασκευές - πάνελ για τοποθέτηση φυτών Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους από παλέτες - παλετόξυλα μπορούν να δημιουργηθούν συνθέσεις τοποθέτησης-στήριξης φυτών και κυρίως θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε φυτά στην ...άχρηστη επιφάνεια τοίχων χωρίς να δεσμεύετε πολύτιμο χώρο στο δάπεδο.

Η πιο απλή κατασκευή αυτής της μορφής είναι αυτή που θα φτιάξετε από μικρού μεγέθους και όσο πιο ελαφριές παλέτες που θα βιδώσετε στον τοίχο και πάνω στις οποίες θα προσαρμόσετε κρεμαστές ζαρντινιέρες - γλάστρες.

Κατασκευές αυτού του τύπου είναι ιδανικές και για να "κρύψετε" τοίχους στον κήπο αλλά και για τοίχους μπαλκονιών, ειδικά αν ο συνολικός διαθέσιμος χώρος τους για φυτά είναι μικρός.

Κατασκευές για αποθήκευση καυσόξυλων Το βάρος που αντέχει μια παλέτα είναι τεράστιο και με μερικές παλέτες που ίσως μπορείτε να βρείτε ακόμη και δωρεάν θα φτιάξετε εύκολα και με σχεδόν μηδενικό κόστος μια μικρή "αποθήκη" για ...τόνους ξύλα.

Κατασκευές αυτής της μορφής μπορούν να δημιουργηθούν σε όποιο μέγεθος θέλετε και να σκεπαστούν είτε επίσης με μια ...σκεπή από παλετόξυλα είτε με χοντρό νάϋλον που θα προστατεύει τα ξύλα από την βροχή.

Μικρές κατασκευές αυτού του μεγέθους είναι ιδιαίτερα πρακτικές και για αποθήκευση ξύλων σε μπαλκόνια

Διάδρομοι - μονοπάτια Με απλά παλετόξυλα χωρίς καμιά επιπλέον επεξεργασία μπορείτε να δημιουργήσετε διαδρόμους-μονοπάτια σε κήπους και αυλές απευθείας πάνω σε χώμα ή αφού στρώσετε χαλίκι. Τα ξύλα μπορούν φυσικά και να κοπούν σε όποια διάσταση θέλετε, να βαφτούν με βερνίκι ξύλου ή και χρώμα κλπ.

Παπουτσοθήκες για την είσοδο Με ελάχιστες ή και καθόλου μετατροπές, ανάλογα με τον τύπο της παλέτας, αυτή μπορεί να μετατραπεί σε μια ιδιαίτερα πρακτική ...παπουτσοθήκη για την είσοδο του σπιτιού. Διακοσμητικά μπορείτε να προσθέσετε-τοποθετήσετε στο επάνω μέρος μιας τέτοιας κατασκευής γλαστράκια ή κάθε είδους αντικείμενο.

Για να δημιουργήσετε ένα "κλειστό" ραφάκι, σε κάθε τύπου κατασκευή με παλέτες, απλώς θα ξεκαρφώσετε ένα ξύλο από το μπροστινό ή πίσω μέρος της και θα το ξανακαρφώσετε στο κάτω μέρος του σημείου που θέλετε να είναι κλειστό.

Έπιπλα οργάνωσης κήπου Από τις πιο εντυπωσιακές αλλά βεβαίως όχι τις ευκολότερες κατασκευές από παλέτες για εξωτερικούς χώρους.

Για την δημιουργία τους θα χρειαστεί και να κόψετε παλέτες σε επιμέρους τμήματα και να συναρμολογήσετε παλετόξυλα, δημιουργώντας τελικά ένα κανονικό έπιπλο που μπορεί να διαθέτει συρταράκια, ντουλάπια κλπ και στο οποίο μπορούν πραγματικά να αποθηκευτούν τα πάντα που συνήθως υπάρχουν ...σκόρπια σε έναν κήπο και κυρίως ό,τι αφορά κηπουρική.

Αυτού του τύπου οι κατασκευές, ειδικά αν τα ξύλα βαφτούν, μπορούν να γίνουν εκτός από ένα άκρως λειτουργικό έπιπλο ένα πραγματικό ...στολίδι για τον κήπο σας και αξίζει να ζητήσετε για την κατασκευή τους την βοήθεια είτε φίλων-γνωστών που το ...έχουν με τις ξύλινες κατασκευές είτε και ενός επαγγελματία ξυλουργού.

Διαχωριστικά Με ολόκληρες παλέτες και αφού -αν χρειάζεται- βγάλετε κάποια ξύλα και τα προσθέσετε σε άλλα σημεία για να μειώσετε τα κενά και συνδέσετε με γωνιές - μεντεσέδες ή κομμένα παλετόξυλα που θα καρφώσετε πάνω σε ένα ξύλινο πλαίσιο δημιουργώντας πάνελ που επίσης θα ενώσετε μεταξύ τους με μεντεσέδες, μπορούν να δημιουργηθούν απόλυτα λειτουργικά αλλά και καλαίσθητα διαχωριστικά κήπου ή μπαλκονιού.

Φράχτες Μικρού και μεγαλύτερου μεγέθους φράχτες - χωρίσματα ή μικρές πόρτες μπορούν να δημιουργηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου ή της αυλής με παλέτες-παλετόξυλα.

Η πιο απλή αλλά ιδιαίτερη εντυπωσιακή κατασκευή αυτής της μορφής είναι τα διαχωριστικά που μπορείτε να φτιάξετε από μία μόνο παλέτα, βαμμένη σε όποια απόχρωση θέλετε και πλαισιωμένη από στοιχεία όπως ηλιακά φωτιστικά, μια ζαρντινιέρα κλπ.

Στην πραγματικότητα μια παλέτα είναι ένα σχεδόν έτοιμο ξύλινο "καφασωτό" που σε εξοχικά σπίτια, κτήματα κλπ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε, ενώνοντας παλέτες μεταξύ τους, όποιου μήκους φράχτη-χώρισμα θέλετε.

Ξύλινους φράχτες, ακριβώς της ίδιας μορφής με τους έτοιμους που θα βρείτε στην αγορά, μπορείτε να φτιάξετε κόβοντας παλετόξυλα ώστε το πάνω μέρος τους να αποκτήσει τριγωνικό-μυτερό σχήμα και καρφώνοντάς τα πάνω σε δύο ή τρία ξύλα παράλληλης διάταξης.

Χαμηλού μεγέθους κατασκευές αυτής της μορφής είναι πολύ όμορφες και σαν "φράχτες" για οριοθέτηση παρτεριών.

Κομμένα παλετόξυλα, αν τα χρησιμοποιήσετε όπως ακριβώς και απλές σανίδες, μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε είδους ξύλινο ή και μεταλλικό πλαίσιο για να δημιουργήσετε φράχτες-καφασωτά κήπου για κάθε χρήση.

Σε αυλές, ισόγειες βεράντες κλπ. οι κατασκευές τέτοιων διαχωριστικών μπορούν στο εσωτερικό τους μέρος να αξιοποιηθούν διακοσμητικά με τοποθέτηση φυτών ή κάθε είδους αντικειμένου.

Ανεξάρτητα από το είδος κατασκευής που ίσως επιλέξετε για τον κήπο, το μπαλκόνι ή το εξοχικό σας, θυμηθείτε ότι η τελική όψη της μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την επεξεργασία του ξύλου και ότι το ξύλο μιας παλέτας αν τριφτεί και βαφτεί σε όποια απόχρωση θέλετε δεν έχει την παραμικρή διαφορά, τόσο στους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο και σε τελική εμφάνιση, από απλές ξύλινες σανίδες που απλώς θα σας κοστίσουν ...ακριβότερα. :)

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτα στο SoulouposeTo.

Κατασκευές ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ

σχετικα αρθρα

DIY Πολύχρωμα ξύλινα Παγκάκια για εξωτερικούς χώρους

Απλός τρόπος για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά πολύχρωμα παγκάκια - καθίσματα ή και τραπέζια για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με πολύ όμορφο απόλυτα ...καλοκαιρινό... 06 Ιουλ 2019, 08:43

20+ Ιδέες για να φτιάξετε Ξύλινες Ζαρντινιέρες για παράθυρα

Τα περβάζια στα παράθυρα αποτελούσαν κατά το παρελθόν και στην χώρα μας πολύ συνηθισμένο αρχιτεκτονικό στοιχείο, όμως πλέον οι σημερινοί τρόποι-μορφές δόμησης... 30 Μαϊ 2019, 08:26

Πως θα φτιάξετε ένα Παρτέρι από ...παλέτες

Οι κατασκευές από παλέτες για διαμόρφωση - διακόσμηση εξωτερικών χώρων εκτός από οικονομικότερες, σε σχέση με την χρήση κάθε άλλου είδους ξύλου - υλικού, σε πολλές... 25 Απρ 2019, 19:53

Κρεμάστρες τοίχου από Παλέτες

Α ν θα κρεμάσετε ...γλάστρες, ρούχα ή ...κοσμήματα ή θα χρησιμοποιήσετε παλέτες για να κατασκευάσετε μια κρεμάστρα τοίχου στην ... αποθήκη , στην είσοδο ή στο... 28 Ιαν 2019, 07:51

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Παιχνιδοκατασκευές από Χαρτόκουτα για τις μέρες της ...καραντίνας

DIY Ιδέες για εντυπωσιακές παιχνιδοκατασκευές από χαρτόκουτα που σίγουρα θα συναρπάσουν τα παιδιά! Διασκεδαστικές, οικονομικές και οικολογικές προτάσεις για να... 01 Απρ 2020, 23:59

Decoupage σε Πασχαλινά Αυγά ...Χωρίς Κόλλα

DECOUPAGE Decoupage σε αυγά ...χωρίς κόλλα! Το D ecoupage με μοτίβα από χαρτοπετσέτα είναι από τους πιο απλούς τρόπους και για να "βάψετε" - διακοσμήσετε τα... 01 Απρ 2020, 11:16

Παιδικές Πασχαλινές Κατασκευές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Οι πασχαλινές παιδικές κατασκευές, όπως γενικά οι εποχιακές κατασκευές- χειροτεχνίες , εκτός από μια δημιουργική απασχόληση είναι ταυτόχρονα και ένας τρόπος,... 26 Μαρ 2020, 10:48 2

DIY Eύκολο Τραπεζάκι από Παλέτες

DIY ΕΠΙΠΛΑ Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να φτιάξετε ένα ιδιαίτερα οικονομικό τραπεζάκι από παλέτες , που ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται το ξύλο τους μπορεί να... 22 Φεβ 2020, 08:34

Πολύχρωμα Έπιπλα Παλαιωμένης Όψης από Παλέτες

ΠΑΛΕΤΕΣ Το ακατέργαστο ξύλο, γενικά, είναι ιδανικό για να κατασκευαστούν έπιπλα παλαιωμένης όψης λόγω της υφής του και της δυνατότητας του να απορροφά ευκολότερα το... 26 Ιαν 2020, 20:40

DIY Κηροπήγια από ...Κερί

ΚΕΡΙΑ Έ ντυπωσιακός τρόπος για να δημιουργήσετε πολύ όμορφα με πολύ ξεχωριστή όψη, μέσα στα οποία θα τοποθετήσετε κανονικά μικρά κεράκια. Εκτός από παραφίνη θα... 21 Δεκ 2019, 22:43

3D Decoupage σε Γυάλινα Βάζα

3D DECOUPAGE Εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα 3D Decoupage και συνδυασμό της κλασσικής τεχνικής με το χαρτί με στοιχεία από πηλό. Φυσικά η ίδια ακριβώς διαδικασία μπορεί να... 19 Δεκ 2019, 08:24

30+ Ξεχωριστές ιδέες για Decoupage σε Χριστουγεννιάτικα Σχέδια

christmas Christmas Decoupage Από τις πιο προσιτές και δημοφιλείς τεχνικές στους ερασιτέχνες των DIY Κατασκευών και πραγματικά με την χρήση χριστουγεννιάτικων μοτίβων μπορούν... 12 Δεκ 2019, 07:36

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

Δείτε ακόμα

DIY Rustic Δίσκος Σερβιρίσματος από Παλετόξυλα

ΠΑΛΕΤΕΣ Αν σας αρέσει το Farmhouse στυλ και τα χειροποίητα αντικείμενα σε ρουστίκ ακατέργαστο ύφος και κυρίως αν ...πέσει στα χέρια σας μια μόνη παλέτα ελαφριού τύπου πολύ... 05 Νοε 2019, 08:54

DIY Χριστουγεννιάτικες Ξύλινες Φιγούρες για να στολίσετε το Μπαλκόνι ή τον Κήπο σας

christmas Xριστουγεννιάτικες ξύλινες φιγούρες για στολισμούς εξωτερικών χώρων που κατασκευάζονται πολύ εύκολα από παλετόξυλα ή μεγαλύτερου φάρδους ξύλινα δοκάρια. Το γεγονός... 03 Νοε 2019, 06:59

Χριστουγεννιάτικα Σουβέρ από Κεραμικά Πλακάκια

christmas Γιορτινά, χρηστικά και πολύ εύκολα στην κατασκευή τους μπορούν να γίνουν ένα πολύ όμορφο χειροποίητο δωράκι , όπως και να διατεθούν σε χριστουγεννιάτικες αγορές -... 02 Νοε 2019, 21:34

DIY Χριστουγεννιάτικα Πιάτα-Πιατέλες με Ύφασμα

christmas Tip Όσο πιο "σταθερό" είναι το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε και πιο ρηχό το πιάτο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσετε να στρώσετε-ισιώσετε τέλεια το... 02 Νοε 2019, 17:40

Διαδικασία - Οδηγίες - Ιδέες για Decoupage σε ...Τοίχους

DECOUPAGE Δημιουργείστε τις δικές σας ...ταπετσαρίες εφαρμόζοντας Decoupage με κάθε είδους χαρτιά - απλές εκτυπώσεις σε τοίχους. Πολύ ιδιαίτερος τρόπος διακόσμησης τοίχων... 26 Οκτ 2019, 09:40

Κατασκευές για Αποθήκευση Καυσόξυλων

ΠΑΛΕΤΕΣ Oσωστός χώρος - τρόπος αποθήκευσης των καυσόξυλων για χρήση σε τζάκια, ξυλόσομπες κλπ ειδικά όταν αυτά αποτελούν τους βασικούς ή και αποκλειστικούς τρόπους θέρμανσης... 22 Οκτ 2019, 14:37

40+ Ιδέες για Kατασκευές από Παλιά Συρτάρια

DIY ΕΠΙΠΛΑ Τα παλιά συρτάρια που ίσως σας περισσέψουν από μια ανακαίνιση της κουζίνας, την αλλαγή γραφείου, κομοδίνων ή μιας συρταριέρας, αυτά που θα ανακαλύψετε σε πολύ... 25 Σεπ 2019, 09:58

Πως θα φτιάξετε Μαξιλάρια από Χαλάκια-Κουρελούδες

DIY Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυθεντικές υφαντές κουρελούδες φτιαγμένες στον αργαλείο, αλλά μόνο αν σας εξυπηρετεί το μέγεθος τους γιατί είναι κρίμα να τις... 06 Σεπ 2019, 11:15

Πως θα φτιάξετε Παγκάκια - Καναπέδες από παλιά Κρεβάτια

DIY ΕΠΙΠΛΑ Και αν η ερώτηση είναι " ποιου τύπου κρεβάτια; " η απάντηση είναι "κάθε ξύλινο ή σιδερένιο κρεβάτι μπορεί να μετατραπεί σε κάθισμα" .... 20 Αυγ 2019, 00:41

DIY Ξύλινο Τραπεζάκι με Τζάμι

DIY ΕΠΙΠΛΑ Aπλός τρόπος για να φτιάξετε πρακτικά βοηθητικά τραπέζια με γυάλινη επιφάνεια, γα εξωτερικούς ή και εσωτερικούς χώρους. Στο εσωτερικό τμήμα τους, κάτω από... 06 Αυγ 2019, 07:59

DIY Μαξιλάρια εξωτερικού χώρου χωρίς γάζωμα

DIY Τ ο μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσοτέρων, γενικά, στις δημιουργίες-κατασκευές ραπτικής είναι η ...ραπτομηχανή. Σε πολλές όμως περιπτώσεις κάποια υφασμάτινα... 29 Ιουλ 2019, 08:25

DIY Καλοκαιρινές Παιχνιδοκατασκευές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Μ ια κούνια , ένα σπιτάκι- σκηνή , μια τραμπάλα , μια σειρά τενεκεδάκια σαν εκείνα στο λούνα παρκ που θα πρέπει να τα πετύχουν με την μπάλα τους, ένα κουκλόσπιτο για... 16 Ιουλ 2019, 08:22