Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μένουμε σπίτι και αγοράζουμε Online, διαβάζουμε ειδήσεις ή κάνουμε κατασκευές με τα παιδιά μας.

Κατασκευές για Κήπο-Μπαλκόνι από Παλιά-Άχρηστα αντικείμενα

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουν 2019, 08:05

Σχετικά άρθρα

100+ Ιδέες Διαμόρφωσης για ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

T ο γεγονός πως ό,τι και να κάνετε σ΄ένα μικρό μπαλκόνι δεν θα χωρέσετε ποτέ το τραπέζι και τα καθίσματα που θα θέλατε για να φιλοξενήσουν μια μεγάλη συντροφιά... 02 Απρ 2020, 08:32

60+ Ιδέες - Σχέδια για να βάψετε γλάστρες

Α πλές πήλινες γλάστρες θα βρείτε και στα φυτώρια αλλά και σε καταστήματα ειδών σπιτιού και κήπου σε πολύ οικονομικές τιμές και σε ποικιλία μεγεθών. Με λίγο χρώμα... 19 Μαρ 2020, 08:26

12 Εντυπωσιακές Βεράντες

Κήπος - Μπαλκόνι Ξ ύλινα ή μεταλλικά έπιπλα αλλά και πολύ πρακτικά καθιστικά - καναπέδες από παλέτες, καλάμι και ψάθα σαν μέσα σκίασης ή ιδιωτικότητας του... 06 Μαρ 2020, 08:52

Η διαμόρφωση - διακόσμηση εξωτερικών χώρων με κάθε τύπου παλαιά ή αντικέ αντικείμενα είναι από τους πιο καλαίσθητους τρόπους για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές "γωνιές" στον κήπο ή σε μπαλκόνια.

Mπορείτε να το κάνετε είτε με αυθεντικά παλιά - άχρηστα ξύλινα-μεταλλικά αντικείμενα, γαλβανιζέ αντικείμενα-σκεύη που θα βρείτε στην αγορά σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και στα οποία πολύ εύκολα μπορείτε να δώσετε ελαφρά παλαιωμένη όψη, όπως και με ανακυκλώσιμα "σκουπίδια" που μπορούν να πάρουν πραγματικά εντυπωσιακή μορφή με λίγο χρώμα και περισσότερη ...φαντασία.

Καρότσια-Ποδήλατα Από τις ευκολότερες αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε έναν κήπο ή και γιατί όχι μια μεγάλη βεράντα - ταράτσα.

Θα χρειαστεί μόνο ή να φυτέψετε απευθείας σε ένα παλιό καρότσι ή να τοποθετήσετε σε αυτό γλάστρες και αντίστοιχα να προσαρμόσετε-στερεώσετε μερικές όμορφες γλάστρες, καλάθια κλπ πάνω σε ένα παλιό ποδήλατο.

Αν τόσο το καρότσια όσο και το ποδήλατο που θα χρησιμοποιήσετε δεν είναι πραγματικά πολύ παλιά, οπότε και είναι πιο καλαίσθητο να το αφήσετε στην φυσική ...σκουριασμένη του όψη, μπορείτε να τα βάψετε σε όποια απόχρωση θέλετε με απλό χρώμα για μέταλλο-ξύλο.

Μεταλλικές-Ξύλινες ρόδες Από τα πιο όμορφα παλιά αντικείμενα για διακοσμήσεις εξωτερικών χώρων.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους για να στερεώσετε πάνω τους γλάστρες, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές σαν ...στήριγμα για μικρά αναρριχώμενα φυτά αλλά ακόμη και απλώς ακουμπισμένες σε κάποιο σημείο του κήπου μαζί με μερικές αντικέ όψης γλάστρες ή οποιοδήποτε άλλο σιδερένιο ή ξύλινο παλιό αντικείμενο.

Παλιά Ελαστικά Η χαρά όσων γενικά αγαπούν την διαδικασία "φτιάχνω κάτι από το τίποτα". :)

Τα παλιά ελαστικά ανεξάρτητα από το μέγεθός τους και αφού τα βάψετε σε έντονες αποχρώσεις με χρώμα σε σπρέϊ μπορούν να ...μεταμορφωθούν σε πολύ εντυπωσιακές γλάστρες ιδιαίτερα πρακτικές λόγω μεγέθους, αφού μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως μικρά ...παρτέρια να να φυτέψετε ομοειδή φυτά, λαχανικά κλπ.

Και οι κατασκευές επίπλων για κήπο-μπαλκόνι είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, εύκολες και πολύ οικονομικές. Εδώ θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες.

Γαλβανιζέ-Εμαγιέ σκεύη Σαν γλάστρες ή διακοσμητικά κήπου μπορούν να αξιοποιηθούν όχι μόνο τα παλιά μεταλλικά ή εμαγιέ σκεύη κάθε τύπου αλλά και όλα τα γαλβανιζέ δοχεία που θα βρείτε σε καταστήματα ειδών σπιτιού σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με απλές τεχνικές παλαίωσης ή ...φθείροντας τεχνητά την επιφάνειά τους θα τους προσδώσετε αντικέ εμφάνιση.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αρκετά τέτοια αντικείμενα για την διακόσμηση του κήπου ή μιας βεράντας, προτιμήστε να τα συγκεντρώσετε όλα μαζί σε ένα σημείο θα αναδειχθούν πολύ καλύτερα. Ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός τρόπος για να αξιοποιήσετε γαλβανιζέ ποτιστήρια ή και παλιές τσαγιέρες είναι να τα μετατρέψετε σε μια ...φωτεινή βροχή για ένα σημείο του κήπου ή του μπαλκονιού σας, με την προσθήκη μιας σειράς led μπαταρίας. Απλώς προσαρμόστε τα φωτάκια με τρόπο που να βγαίνουν από το επίμηκες τμήμα του δοχείου και κρεμάστε το ποτιστήρι ή την τσαγιέρα από μια ράβδο στήριξης κήπου που θα βρείτε σε πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού-κήπου. Η φωτισμένη όψη του σημείου που θα τοποθετήσετε μια τέτοια κατασκευή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Παλιά εργαλεία - εξαρτήματα μηχανημάτων Εξαρτήματα από παλιά αγροτικά εργαλεία, εργαλεία κήπου, ζυγαριές, τροχαλίες, κλπ. μπορούν ανάλογα με το σχήμα τους να αξιοποιηθούν στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά αντικέ διακοσμητικά, ιδιαίτερες γλάστρες, φωτιστικά κλπ.

Τα αυθεντικά παλιά αντικείμενα αυτού του είδους αποφύγετε να τα βάψετε, αν χρειάζεται απλά καθαρίστε τα και διατηρήστε την παλιά ακόμη και σκουριασμένη τους όψη που επί της ουσίας είναι και η ...ομορφιά τους.

Βαρέλια Αυθεντικά παλιά ή και πιο καινούργια ξύλινα αλλά και μεταλλικά βαρέλια μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν σε πολύ εντυπωσιακές κατασκευές για εξωτερικούς χώρους, είτε σαν μεγάλα δοχεία φύτευσης είτε και σαν τραπέζια για αυλές-μπαλκόνια αν προσθέσετε ξύλο ή και τζάμι για κεντρική τους επιφάνεια.

Ιδιαίτερα όμορφες και πρακτικές για μικρούς χώρους και οι γλάστρες-ζαρντινιέρες "πυραμίδες" από κομμένα κομμάτια βαρελιών που θα πλαισιώσετε με απλές σανίδες. Οι κατασκευές αυτές μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και από μικρά μέρη παλιών βαρελιών που βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση και να συμπληρωθούν-ενισχυθούν με σανίδες ή παλετόξυλα.

Κονσερβοκούτια Πολύ δύσκολα θα βρεθεί τύπος από άδειο κονσερβοκούτι που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί ως μικρή ή μεγαλύτερη γλάστρα. Δείτε εδώ πολλές παρόμοιες ιδέες.

Πολύ οικονομικές γλάστρες, ειδικά για οξύφυλλα φυτά που αγαπούν την ...σκουριά όπως γαρδένιες, καμέλιες, αζαλέες μπορείτε να δημιουργήσετε και από τενεκέδες τροφίμων πχ από λάδι, τυρί κλπ. Για να καλύψετε την εξωτερική τους επιφάνεια χρησιμοποιείστε ένα κομμάτι μπαμπού ή λεπτό καλάμι που θα βρείτε να πωλούνται σε έτοιμα κομμάτια διαφόρων διαστάσεων σε όλα τα καταστήματα ειδών σπιτιού-κήπου. Καλύψτε την επιφάνεια του χώματος και το επάνω μέρος του τενεκέ με βότσαλα-πέτρες και μόνο εσείς θα ξέρετε τι ακριβώς βρίσκεται ...πίσω από το καλάμι. :)

Φανάρια-Λάμπες πετρελαίου Από τις πιο όμορφες και ταυτόχρονα χρηστικές κατασκευές για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αυθεντικά παλιά ή και πιο καινούργια αλλά με σχετικά αντικέ σχέδιο φανάρια όπως και αντίστοιχες λάμπες πετρελαίου, μπορούν να μετατραπούν σε πολύ όμορφα βοηθητικά φωτιστικά, κρεμαστά ή τοίχου.

Η πιο απλής μορφής τέτοια κατασκευή είναι απλώς να ...γεμίσετε το εσωτερικό της λάμπας ή του φαναριού με μια σειρά led και ιδιαίτερα εντυπωσιακά τα φωτιστικά που επίσης εύκολα θα φτιάξετε αν απλώς κολλήσετε στο εσωτερικό μεταλλικών ή και ξύλινων φαναριών απλά ηλιακά φωτιστικά στο κατάλληλο μέγεθος.

Κλουβιά Με αυθεντικά παλιά σιδερένια κλουβιά αλλά και με διακοσμητικά κλουβιά που θα βρείτε σε καταστήματα ειδών σπιτιού σε πολύ καλές τιμές και στα οποία πολύ εύκολα μπορείτε να δώσετε αντικέ όψη ακόμη και μόνο με λίγη πατίνα ανά σημεία, δημιουργείστε εντυπωσιακές κρεμαστές γλάστρες και πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Γυάλινα είδη σερβιρίσματος Πολύ πρωτότυπα γυάλινα διακοσμητικά για εξωτερικούς χώρους μπορούν να δημιουργηθούν με παλιά πιάτα, πιατέλες, φλυτζάνια, μπωλ κλπ. Η τελική τους όψη είναι πραγματικά απίστευτη είτε επιλέξετε τα σχήματα λουλουδιού είτε κάποιον άλλο σχηματισμό. Δείτε εδώαναλυτικές οδηγίες πως ακριβώς θα τα φτιάξετε.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτα στο SoulouposeTo.

Εξωτερικοί χώροι ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

σχετικα αρθρα

100+ Ιδέες Διαμόρφωσης για ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

T ο γεγονός πως ό,τι και να κάνετε σ΄ένα μικρό μπαλκόνι δεν θα χωρέσετε ποτέ το τραπέζι και τα καθίσματα που θα θέλατε για να φιλοξενήσουν μια μεγάλη συντροφιά... 02 Απρ 2020, 08:32

60+ Ιδέες - Σχέδια για να βάψετε γλάστρες

Α πλές πήλινες γλάστρες θα βρείτε και στα φυτώρια αλλά και σε καταστήματα ειδών σπιτιού και κήπου σε πολύ οικονομικές τιμές και σε ποικιλία μεγεθών. Με λίγο χρώμα... 19 Μαρ 2020, 08:26

12 Εντυπωσιακές Βεράντες

Κήπος - Μπαλκόνι Ξ ύλινα ή μεταλλικά έπιπλα αλλά και πολύ πρακτικά καθιστικά - καναπέδες από παλέτες, καλάμι και ψάθα σαν μέσα σκίασης ή ιδιωτικότητας του... 06 Μαρ 2020, 08:52

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα φτιάξετε Τσιμεντένιες Πλάκες επίστρωσης για Κήπους-Αυλές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Δεν είναι φυσικά υποχρεωτικό να διαθέτετε έναν κήπο αμέτρητων τετραγωνικών για να σας αφορά η πρόταση "τσιμεντένια μονοπάτια", αντίθετα σε μια μικρή αυλή... Χθες 09:35

100+ Ιδέες Διαμόρφωσης για ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ T ο γεγονός πως ό,τι και να κάνετε σ΄ένα μικρό μπαλκόνι δεν θα χωρέσετε ποτέ το τραπέζι και τα καθίσματα που θα θέλατε για να φιλοξενήσουν μια μεγάλη συντροφιά... 02 Απρ 2020, 08:32

60+ Ιδέες - Σχέδια για να βάψετε γλάστρες

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Α πλές πήλινες γλάστρες θα βρείτε και στα φυτώρια αλλά και σε καταστήματα ειδών σπιτιού και κήπου σε πολύ οικονομικές τιμές και σε ποικιλία μεγεθών. Με λίγο χρώμα... 19 Μαρ 2020, 08:26

12 Εντυπωσιακές Βεράντες

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Κήπος - Μπαλκόνι Ξ ύλινα ή μεταλλικά έπιπλα αλλά και πολύ πρακτικά καθιστικά - καναπέδες από παλέτες, καλάμι και ψάθα σαν μέσα σκίασης ή ιδιωτικότητας του... 06 Μαρ 2020, 08:52

Διακόσμηση Κήπου με Vintage μεταλλικά αντικείμενα

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Π αλιά τσίγκινα και εμαγιέ σκεύη κουζίνας, μεταλλικοί κουβάδες, ποτιστήρια, καρότσια κήπου, μεταλλικά κλουβιά κλπ. Όλα μπορούν να αξιοποιηθούν με εξαιρετικό τρόπο σε... 02 Μαρ 2020, 09:46

6 Εύκολοι τρόποι για να διαμορφώσετε Παρτέρια

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Ο τρόπος εδαφοκάλυψης και οριοθέτησης παρτεριών είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την όμορφη διαμόρφωση ενός κήπου, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Τόσο σε... 23 Φεβ 2020, 22:32

DIY Διακοσμητικά Κήπου από Ηλιακά Φωτιστικά

DIY Απλή και εντυπωσιακή κατασκευή για να διακοσμήσετε κήπο - μπαλκόνι με φωτεινά ηλιακά ...νεραϊδόσπιτα. Για την δημιουργία τους θα χρειαστείτε απλά στρογγυλά ηλιακά... 14 Φεβ 2020, 09:27

15 Πέργκολες με Καλάμι

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Η τοποθέτηση πέργκολας αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο σκίασης ενός εξωτερικού χώρου, είτε πρόκειται για μπαλκόνια, μεγάλων διαστάσεων βεράντες/ταράτσες ή... 31 Ιαν 2020, 16:15

πιο διαβασμένα

Παιδικές Πασχαλινές Κατασκευές

Οι πασχαλινές παιδικές κατασκευές, όπως γενικά οι εποχιακές κατασκευές- χειροτεχνίες , εκτός από μια δημιουργική απασχόληση είναι ταυτόχρονα και ένας τρόπος,... 26 Μαρ 2020, 10:48 2

Ιδέες - Χειροποίητες Κατασκευές για Πασχαλινά Bazaar

Eκτός από τις πιο κλασσικές επιλογές αντικειμένων για διάθεση σε Πασχαλινά Bazaar πχ λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά κλπ - ΕΔΩ στο 1ο σχετικό αφιέρωμα του Soulouposeto... 16 Μαρ 2020, 13:26

Ιδέες για Πασχαλινές Κατασκευές με Ύφασμα

Aκόμη και αν η γνώση και εμπειρία σας στην ραπτική είναι από σχεδόν έως εντελώς ... ανύπαρκτες , δεν είναι τόσο δύσκολο να κόψετε υφασμάτινα μοτίβα σε πασχαλινά... 20 Μαρ 2020, 16:09

15 Συνδυασμοί Φυτών για Καλοκαιρινές γλάστρες-ζαρντινιέρες

Ο συνδυασμός ειδών στο ίδιο δοχείο φύτευσης, εκτός από τον πιο απλό τρόπο για να ...χωρέσετε σε μικρά μπαλκόνια ή κήπους περισσότερα φυτά, μπορεί να δημιουργήσει σε... 14 Μαρ 2020, 14:04

50+ Διακοσμήσεις με Παλιά Αντικείμενα

Ανεξάρτητα αν πρόκειται για αυθεντικές αντίκες ή κομμάτια που έχουν για εσάς περισσότερο συναισθηματική αξία, τα παλιά αντικείμενα κάθε τύπου και μεγέθους μπορούν να... 11 Μαρ 2020, 08:13

Δείτε ακόμα

DIY Κρεμαστό Γωνιακό Τραπέζι για μικρά Μπαλκόνια

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Εύκολη και ιδιαίτερα πρακτική κατασκευή γωνιακού τραπεζιού, κρεμαστού στα κάγκελα, που ειδικά σε μικρά μπαλκόνια είναι ιδιαίτερα λειτουργικό σαν κανονικό... 30 Ιαν 2020, 18:04

Διακοσμητικές Κατασκευές για Στήριξη Αναρριχώμενων φυτών

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Ο τρόπος που θα επιλέξετε για να στηρίξετε αναρριχώμενα φυτά μπορεί ταυτόχρονα να λειτουργεί και διακοσμητικά για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με πολλών τύπων... 29 Ιαν 2020, 09:30

DIY Παρτέρια - μεγάλες Ζαρντινιέρες από Τσιμεντόλιθους

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Οτρόπος για να φτιάξετε μόνοι σας εντυπωσιακής όψης, ιδιαίτερα πρακτικά αλλά και οικονομικά παρτέρια φύτευσης ή ζαρντινιέρες μεγάλου μεγέθους. Θα το κάνετε... 25 Ιαν 2020, 08:51

Διακόσμηση Κήπου με Βότσαλα - Πέτρες

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Ε υφάνταστοι, απλοί στην κατασκευή τους και πολύ όμορφοι τρόποι για Διακόσμηση Κήπου με Β ότσαλα - Πέτρες Τα φυσικά στοιχεία - υλικά είναι από τις όμορφες... 15 Ιαν 2020, 00:02

20+ Διαμορφώσεις - Διακοσμήσεις για Μεγάλες Σκεπαστές Βεράντες

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Το διάστημα του χειμώνα είναι το πιο κατάλληλο όχι μόνο για να καταστρώσετε ...επί χάρτου όλα τα σχέδιά σας για την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων του σπιτιού και... 10 Ιαν 2020, 00:52

Πως θα κάνετε το Καρότσι Κήπου να χωρά περισσότερα

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Το Καρότσι Κήπου είναι από τα χρησιμότερα βοηθητικά εργαλεία για την γενική φροντίδα του κήπου και ο πιο πρακτικός τρόπος για να καθαρίσετε τον χώρο μετά από... 05 Ιαν 2020, 07:15

Μια ...Χελώνα στον Κήπο σας

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Πραγματικά πολύ ξεχωριστή πρόταση από το rosannesgarden.com για να προσθέσετε στον κήπο σας μια πέτρινη ...χελώνα δημιουργημένη από ακανόνιστες πλάκες επένδυσης... 14 Δεκ 2019, 22:10

Φωτεινές Μπάλες με ηλιακά Led για Κήπο-Μπαλκόνι

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Απλή στην διαδικασία της και ιδιαίτερα εντυπωσιακή κατασκευή για να φωτίσετε με μεταλλικές ...μπάλες και ηλιακά led σημεία στον κήπο σας ή και το μπαλκόνι αν τις... 09 Δεκ 2019, 21:32

DIY Ξύλινα Ηλεκτρικά ή Ηλιακά Φωτιστικά για Εξωτερικούς Χώρους

DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ Το ξύλο είναι, γενικά, το πιο καλαίσθητο υλικό για κάθε τύπου κατασκευές εξωτερικών χώρων και είτε από φυσικό είτε από επεξεργασμένο ξύλο -εκτός όλων των άλλων-... 18 Οκτ 2019, 08:47

Φθινοπωρινές Προτάσεις για τον Κήπο ή το Μπαλκόνι σας

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Αν και το φθινόπωρο, γενικά, ταυτίζεται με ...μελαγχολία και για πολλούς αποτελεί μια "μουντή" εποχή λόγω τέλους των διακοπών και του "έξω" :) ... 17 Οκτ 2019, 17:30

Διαμορφώστε Κήπο-Μπαλκόνι σε Μεξικάνικο στυλ

boho στυλ Ύφος απόλυτα ταιριαστό με το ζεστό μεσογειακό τοπίο μας και από τις οικονομικότερες έθνικ διακοσμήσεις αφού το βασικό που θα χρειαστείτε για να δώσετε στον κήπο... 11 Αυγ 2019, 13:09

20+ Ιδέες για DIY Κούνιες

DIY ΕΠΙΠΛΑ Έ να κομμάτι ξύλο, μια παλέτα, μια παλιά καρέκλα ή κάθε τύπος μικρού ή μεγαλύτερου καθίσματος που θα φτιάξετε-συνθέσετε χρησιμοποιώντας παρόμοια υλικά, με την... 29 Ιουλ 2019, 23:42