Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μένουμε σπίτι και αγοράζουμε Online, διαβάζουμε ειδήσεις ή κάνουμε κατασκευές με τα παιδιά μας.
 
Βάψιμο

Ιδέες για Τεχνικές Παλαίωσης - Βάψιμο σε παλιές Ντουλάπες

Δημοσιεύθηκε: 08 Νοε 2019, 09:25

Σχετικά άρθρα

Ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε το Μπάνιο σας

Ηαλλαγή χρώματος στο έπιπλο μπάνιο είναι από τις απλές ...ανακαινίσεις που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στον χώρο του μπάνιου για να προσθέσετε... 13 Μαρ 2020, 06:16

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Τραπεζάκια Σαλονιού

Δημιουργείστε το δικό σας ...αντικέ τραπεζάκι σαλονιού! Σε σχέση με άλλα μεγάλου μεγέθους έπιπλα το βάψιμο - παλαίωση σε τραπεζάκια σαλονιού είναι κατά... 07 Μαρ 2020, 12:08

Παλαίωση - Βάψιμο Συρταριέρας με 3 χρώματα

Απλός τρόπος για να δώσετε σε μια παλιά - φθαρμένη συρταριέρα πολύ ιδιαίτερη και μοντέρνα όψη, με το βάψιμό της σε τρία διαφορετικά χρώματα και την εφαρμογή ελαφριάς... 29 Φεβ 2020, 23:49

Πως θα δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες - Έπιπλα

Bήμα- βήμα η διαδικασία για να δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες και Έπιπλα , με την χρήση ακρυλικού χρώματος Θα χρειαστείτε: - Mία... 03 Φεβ 2020, 06:46

Λ όγω μεγέθους οι παλιές ξύλινες ντουλάπες είναι από τα πιο εντυπωσιακά αντικέ έπιπλα και πάρα πολλοί οι τρόποι - τεχνικές παλαίωσης για να τους δώσετε εντελώς νέα εμφάνιση και να αξιοποιήσετε ακόμη και φθαρμένα και σε όχι καλή γενική κατάσταση κομμάτια.

Τα περισσότερα τέτοιου τύπου αυθεντικά παλιά έπιπλα, είτε πρόκειται για χαμηλές είτε για ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους ντουλάπες διαθέτουν ανά σημεία, ειδικά στις πόρτες τους, ιδιαίτερα σχέδια , σκαλίσματα, πρόσθετα κομμάτια ξύλου κλπ. που μπορούν να αναδειχθούν εξαιρετικά με το κατάλληλο βάψιμο-παλαίωση, σε σχέση με μια σύγχρονη ντουλάπα που συνήθως αποτελείται από εντελώς επίπεδες επιφάνειες.

paliosinitheies.gr Ακόμη και αν δεν διαθέτετε ένα τέτοιο έπιπλο όμως σας αρέσουν τα αντικέ κομμάτια και γενικά το vintage στυλ διακόσμησης θα βρείτε ξύλινες ντουλάπες ...άλλων εποχών σε παλαιοπωλεία-καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών που ειδικεύονται σε παλιά έπιπλα και σε ιδιαίτερα καλές τιμές αναλογικά με την παλαιότητα και την γενική κατάσταση που βρίσκονται. Δείτε ενδεικτικά εδώ.

Τόσο στην σύγχρονη βιβλιογραφία για διακόσμηση-τεχνικές παλαίωσης, σε περιοδικά διακόσμησης αλλά κυρίως στο internet θα βρείτε πλέον κυριολεκτικά ...χιλιάδες ιδέες-προτάσεις για παλαίωση-βάψιμο επίπλων κάθε τύπου, αποτέλεσμα της μικρής "βιομηχανίας" που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο και με βασική αιτία τα όλο και αυξανόμενα ειδικά χρώματα-προϊόντα για βάψιμο επίπλων που έχουν κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία προσιτή και σχετικά εύκολη ακόμη και για εντελώς ερασιτέχνες .

Όμως συχνά αυτή ακριβώς η πληθώρα επιλογών μας κάνει πραγματικά να μην ξέρουμε τι να ...πρωτοδιαλέξουμε σε είδος τεχνικής, απόχρωση κλπ. ειδικά για μεγάλου όγκου έπιπλα όπως οι ντουλάπες με αποτέλεσμα πολλές φορές να "εγκλωβιζόμαστε" σε αποκλειστικά κλασσικές-συνηθισμένες επιλογές, ενώ ακόμη και μια ντουλάπα που θα βρείτε ...πεταμένη δίπλα στον κάδο απορριμάτων και με την πρώτη ματιά θα θεωρήσετε ότι είναι άχρηστη, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα εξαιρετικής αισθητικής και ταυτόχρονα ιδιαίτερα λειτουργικό έπιπλο για το σπίτι σας με πολλούς και εντυπωσιακούς τρόπους/τεχνικές/μετατροπές.

ΕΔΩ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες-πληροφορίες για τα πάντα που αφορούν Τεχνικές Παλαίωσης - Χρώματα Κιμωλίας και πολλές ιδέες για σχετικές εφαρμογές.

Τολμήστε τις έντονες αποχρώσεις

Οι ανοιχτόχρωμες και οι παστέλ αποχρώσεις δεν είναι φυσικά η αποκλειστική σας επιλογή και ο μοναδικός λόγος που είναι πιο συνήθεις στο βάψιμο-παλαίωση επίπλων είναι ότι απλώς σε έναν ανοιχτής απόχρωσης "φόντο" και τονισμένα με πιο σκούρο χρώμα μόνο κάποια σημεία, σκαλιστά σχέδια κλπ. αυτά αναδεικνύονται εντονότερα. Όμως και τα πιο έντονα και σκούρα χρώματα, ειδικά σε έπιπλα χωρίς έντονα ανάγλυφα-σκαλιστά στοιχεία, ακόμη και μόνο με απλό βάψιμο χωρίς να εφαρμόσετε τεχνικές παλαίωσης, μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα στην μεγάλη επιφάνεια μιας ντουλάπας, αρκεί βεβαίως η απόχρωση που θα επιλέξετε να ταιριάζει με το σύνολο των υπόλοιπων επίπλων-στοιχείων. 'Εντονες χρωματικές αντιθέσεις μπορείτε να δημιουργήσετε και βάφοντας με διαφορετική απόχρωση το εσωτερικό μέρος του επίπλου ή χρησιμοποιώντας στο σε εσωτερικό μέρος ή επιλεκτικά σε κάποια σημεία αυτοκόλλητη ταπετσαρία.

Προσθέστε Ξύλινα διακοσμητικά μέρη

Εκτός από τα έτοιμα διακοσμητικά ξυλόγλυπτα που μπορούν να κολληθούν και να βαφτούν-επεξεργαστούν με τον ίδιο τρόπο όπως και το υπόλοιπο έπιπλο, σε ντουλάπες με εντελώς επίπεδες -λείες πόρτες που θέλετε να προσθέσετε απλούς ταμπλάδες μπορείτε να τους δημιουργήσετε με ξύλινα πηχάκια γενικής χρήσης που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη ξυλείας και σε ποικιλία σχεδίων και πάχους. Τόσο τα κομμάτια μ εταξύ τους, για να σχηματίσετε το σχέδιο που θέλετε, όσο και πάνω στην ντουλάπα θα τα κολλήσετε με ξυλόκολλα . kabawood.gr Σε καταστήματα που ειδικεύονται σε ξύλα-είδη επιπλοποιϊας θα βρείτε με το μέτρο και ξύλινα σκαλιστά κορδόνια ιδανικά για να δώσετε αντικέ ύφος ακόμη και σε απλού σχεδιασμού ή καινούργιες ντουλάπες με εντελώς απλές πόρτες. Δείτε τα, ενδεικτικά, εδώ. Βάψιμο και Ζωγραφική Η ζωγραφική απλών και μικρών ή πιο σύνθετων σχεδίων πάνω σε τεχνητά παλαιωμένο ξύλο είναι από τα στοιχεία που μπορεί να μετατρέψει και το πιο απλό έπιπλο σε πραγματικά ..μοναδικό. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την μεγάλου μεγέθους επιφάνεια μιας ντουλάπας που πραγματικά προσφέρεται για να χρησιμοποιηθεί σαν ...καμβάς. Πάνω στο ξύλο του επίπλου μπορείτε και να ... ξεπατικώσετε ένα σχέδιο που στη συνέχεια θα γεμίσετε με χρώμα. Τυπώστε το σε χαρτί και αντιγράψτε το πάνω στο έπιπλο με την βοήθεια τσιγαρόχαρτου.

Decoupage - Ταπετσαρία Το Decoupage είναι επίσης μια εναλλακτική λύση αντί για τη ζωγραφική, αρκεί να βρείτε τα κατάλληλα ανάλογα με το μέγεθος του επίπλου μοτίβα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και μια τεχνική επιζωγράφισης (προσθήκη φόντου με χρώμα γύρω από τα χάρτινα σχέδια) διαφορετικά ειδικά πάνω σε τόσο μεγάλη επιφάνεια όση οι πόρτες μιας ντουλάπας το αποτέλεσμα θα μοιάζει απλώς σαν ...κολλημένο χαρτί. Αντί λοιπόν για ένα ...αποτυχημένο decoupage μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταιριαστό με το έπιπλο σχέδιο αυτοκόλλητης ταπετσαρίας σε συνδυασμό με το απλό βάψιμο της ντουλάπας ή και μια διακριτική παλαίωση με ένα χρώμα, ώστε η τελική όψη της να μην είναι ...παραφορτωμένη.

Χρώμα και Stencils Μια επίσης πρακτική λύση για να δώσετε στο έπιπλό σας ...ζωγραφισμένη όψη είναι η χρήση Stencil . Eπιλέξτε σχέδια ανάλογου μεγέθους με το έπιπλο και γεμίστε τα με ένα ή και περισσότερα χρώματα, οπότε και το αποτέλεσμα είναι φυσικά πολύ πιο εντυπωσιακό .

Τα μεταλλικά χρώματα σε χρυσαφί-μπρονζέ όπως και οι πατίνες σε αντίστοιχες αποχρώσεις είναι ακόμη ένα τρόπος για να δημιουργήσετε πραγματικά εξαιρετικής εμφάνισης αντικέ έπιπλα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βασική απόχρωση στο σχέδιο του stencil . Τα stencils είναι μια επιλογή με πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα και για την περίπτωση που προτιμάτε να μην βάψετε το σύνολο της επιφάνειας του επίπλου.

Ανάλογα με το πόσο έντονη θέλετε την όψη του σχεδίου επιλέξτε ανοιχτόχρωμη ή σκούρα απόχρωση για να βάψετε μόνο το σημείο εφαρμογής του stencil και αφήστε την υπόλοιπη ντουλάπα στο φυσικό της χρώμα.

Προσθέστε Μεταλλικά στοιχεία Εκτός από τα ξύλινα και τα μεταλλικά πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα, αν βεβαίως ταιριάζουν στο στυλ του επίπλου που θα βάψετε. Εκτός από μεταλλικά χερούλια για πόρτες-συρτάρια στα καταστήματα με παρόμοια είδη θα βρείτε και μεταλλικές γωνιές-στηρίγματα-διακοσμητικούς μεντεσέδες διαφόρων τύπων που και αυτά μπορούν φυσικά να βαφτούν σε όποια απόχρωση θέλετε.

Όχι μία αλλά ...πολλές αποχρώσεις

Ο ...βασιλιάς στις τεχνικές παλαίωσης-βαψίματος επίπλων είναι ασφαλώς το Πατινάρισμα , μια τεχνική τόσο παλιά όσο τα ...ξύλινα έπιπλα και κατά την οποία το έπιπλο βάφεται εξ΄ολοκλήρου σε κάθε μία από τις αποχρώσεις που επιθυμούμε και με το κατ΄τόπους τρίψιμο αλλού εντονότερα αλλού πιο απαλά, ανάμεσα στα βαψίματα , προκύπτει ένα πραγματικά εντυπωσιακό ανά σημεία " πολύχρωμο " αποτέλεσμα. Τα σύγχρονα χρώματα-προϊόντα για βάψιμο-παλαίωση επίπλων έχουν κάνει ευκολότερη και αυτή την κλασσική διαδικασία της παλιάς επιπλοποιίας και ένα παρεμφερές αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε ακόμη και αν δεν βάψετε ολόκληρο το έπιπλο με κάθε χρώμα αλλά μόνο ανά σημεία όπως και χρησιμοποιώντας παράλληλα με το χρώμα και πατίνες διάφορων αποχρώσεων.

Διαφορετικά χρώματα μπορούν να " μοιραστούν " πάνω σε ένα έπιπλο με πολλούς τρόπους επιλέγοντας πχ διαφορετική απόχρωση για το πάνω ή το κάτω μέρος, βάφοντας το έπιπλο με τεχνική Όμπρε κλπ και χρησιμοποιώντας όποιες και όσες αποχρώσεις θέλετε.

Μπλε-Καφέ-Λευκό Κλασσικός συνδυασμός στο βάψιμο-παλαίωση επίπλων όμως σε έπιπλα μεγάλης επιφάνειας-όγκου, όπως μια ξύλινη ντουλάπα, μπορεί να δημιουργήσει πολύ ξεχωριστό τελικό αποτέλεσμα ανάλογα με το πόσο έντονη ή πιο διακριτική παλαίωση θα εφαρμόσετε και του τόνους των χρωμάτων που θα επιλέξετε. Σαν καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον χρώμα του ξύλου που θα εμφανίζεται ανά σημεία κάτω από το μπλε ή και μια διαφορετική απόχρωση στην οποία θα βάψετε αρχικά την ντουλάπα. Αν επιλέξετε το ανοιχτό γαλάζιο σε συνδυασμό με το φυσικό χρώμα του ξύλου ένας τρόπος για ιδιαίτερα πετυχημένο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, σε μεγάλου μεγέθους έπιπλα, είναι να χρησιμοποιήσετε ανά σημεία του επίπλου 2-3 παρεμφερείς τόνους του ίδιου χρώματος, μοιράζοντας τις αποχρώσεις έτσι που τελικά να τονίζονται και να ξεχωρίζουν κάποια καμπύλα σημεία, ιδιαίτερα σχήματα-σχέδια κλπ.

Προσθέστε Ύφασμα ή Καθρέφτη

Σε ντουλάπες που διαθέτουν πόρτες με τζάμι μπορείτε να δώσετε εξαιρετικά καλαίσθητο vintage στυλ χρησιμοποιώντας ύφασμα με την μορφή απλής εσωτερικής "κουρτίνας". Τα πτι-καρώ και ασφαλώς οι δαντέλες-διάτρητα υφάσματα είναι ιδανικά για την συγκεκριμένη χρήση ανάλογα με το γενικό ύφος του επίπλου και τον χώρο που θα το τοποθετήσετε, αφού φυσικά μια παλιά ξύλινη ντουλάπα ανεξάρτητα από την χρήση για την οποία ήταν αρχικά προορισμένη π.χ μια ντουλάπα ρούχων, μπορεί θαυμάσια να χρησιμοποιηθεί στον χώρο της καθιστικού ή της κουζίνας.

Μια επίσης εντυπωσιακή μετατροπή σε ντουλάπες με τζαμένιες πόρτες είναι να αντικαταστήσετε το τζάμι με καθρέφτη. Προσθήκη καθρέφτη μπορεί να γίνει και σε ξύλινες πόρτες μιας παλιάς ντουλάπας. Αν δεν υπάρχει στις πόρτες πλαίσιο-στήριγμα αυτό μπορεί να δημιουργηθεί με κολλητά ξύλινα πηχάκια στο σχήμα του καθρέφτη που θέλετε να τοποθετήσετε.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτα στο SoulouposeTo.

Βάψιμο ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ χρώματα κιμωλίας

σχετικα αρθρα

Ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε το Μπάνιο σας

Ηαλλαγή χρώματος στο έπιπλο μπάνιο είναι από τις απλές ...ανακαινίσεις που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στον χώρο του μπάνιου για να προσθέσετε... 13 Μαρ 2020, 06:16

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Τραπεζάκια Σαλονιού

Δημιουργείστε το δικό σας ...αντικέ τραπεζάκι σαλονιού! Σε σχέση με άλλα μεγάλου μεγέθους έπιπλα το βάψιμο - παλαίωση σε τραπεζάκια σαλονιού είναι κατά... 07 Μαρ 2020, 12:08

Παλαίωση - Βάψιμο Συρταριέρας με 3 χρώματα

Απλός τρόπος για να δώσετε σε μια παλιά - φθαρμένη συρταριέρα πολύ ιδιαίτερη και μοντέρνα όψη, με το βάψιμό της σε τρία διαφορετικά χρώματα και την εφαρμογή ελαφριάς... 29 Φεβ 2020, 23:49

Πως θα δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες - Έπιπλα

Bήμα- βήμα η διαδικασία για να δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες και Έπιπλα , με την χρήση ακρυλικού χρώματος Θα χρειαστείτε: - Mία... 03 Φεβ 2020, 06:46

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Τραπεζάκια Σαλονιού

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Δημιουργείστε το δικό σας ...αντικέ τραπεζάκι σαλονιού! Σε σχέση με άλλα μεγάλου μεγέθους έπιπλα το βάψιμο - παλαίωση σε τραπεζάκια σαλονιού είναι κατά... 07 Μαρ 2020, 12:08

Παλαίωση - Βάψιμο Συρταριέρας με 3 χρώματα

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Απλός τρόπος για να δώσετε σε μια παλιά - φθαρμένη συρταριέρα πολύ ιδιαίτερη και μοντέρνα όψη, με το βάψιμό της σε τρία διαφορετικά χρώματα και την εφαρμογή ελαφριάς... 29 Φεβ 2020, 23:49

30+ Έπιπλα βαμμένα με Stencils

Royal Design Studio Βάψιμο Επίπλων με Stencils Τα Stencils είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για απλό βάψιμο ή και σε συνδυασμό με τεχνικές παλαίωσης όχι μόνο για ερασιτεχνικές... 26 Φεβ 2020, 05:36

Τεχνική Παλαίωσης Επίπλων χωρίς τρίψιμο-γυαλόχαρτο

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Ο πιο συνηθισμένος τρόπος της ανά σημεία πιο έντονης τεχνητής φθοράς του χρώματος στην παλαίωση επίπλων είναι το τρίψιμο με γυαλόχαρτο , όμως η ίδια ακριβώς όψη... 22 Φεβ 2020, 11:49

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Αλλάξτε χρώμα και ...ζωντανέψτε παλιές ξύλινες βιβλιοθήκες ή και καινούργιες οικονομικές ραφιέρες και δημιουργείστε πραγματικά εξαιρετικής αισθητικής έπιπλα για κάθε... 16 Φεβ 2020, 09:46

Παλαίωση Επίπλων σε συνδυασμό με Decoupage

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Π αλαίωση επίπλων σε συνδυασμό με Decoupage , ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσετε αντικέ όψη σε έπιπλα αποτελούμενα από πολλές μικρές επιφάνειες πχ βοηθητικά... 10 Φεβ 2020, 07:12

Πως θα δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες - Έπιπλα

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Bήμα- βήμα η διαδικασία για να δώσετε τεχνητή όψη Μαρμάρου σε Ξύλινες Επιφάνειες και Έπιπλα , με την χρήση ακρυλικού χρώματος Θα χρειαστείτε: - Mία... 03 Φεβ 2020, 06:46

30 Εντυπωσιακά αντικέ Έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα σε ασυνήθιστες Έντονες Αποχρώσεις

Annie Sloan Α ντικέ έπιπλα Παλαιωμένης Όψης βαμμένα όχι στις "κλασσικές" λευκές-παλ αποχρώσεις αλλά σε ασυνήθιστους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς Επαγγελματικές... 21 Ιαν 2020, 20:03

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

Δείτε ακόμα

Ντουλάπια Κουζίνας: Βάψιμο με Ακρυλικό ή χρώμα Κιμωλίας; Πλεονεκτήματα - Μειονεκτήματα - Διαφορές

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Α κρυλικό ή χρώμα Κιμωλίας για το βάψιμο στα Ντουλάπια Κουζίνας ; Η αλλαγή χρώματος στα Ντουλάπια Κουζίνας είναι αρκετή για να αποκτήσετε μια ...καινούργια... 13 Ιαν 2020, 08:36

Πως θα χρησιμοποιήσετε το Σκούρο Κερί στην Παλαίωση Επίπλων

Annie Sloan Παλαίωση Επίπλων με Σκούρο Κερί Το Σκούρο Κερί - Dark Wax που διαθέτουν όλες οι μάρκες χρωμάτων κιμωλίας για βάψιμο - παλαίωση επίπλων ,... 27 Δεκ 2019, 21:42

Βάψιμο Επίπλων με Πιστόλι Βαφής

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Tip Τα ιδιαίτερα οικονομικά πιστόλια βαφής που θα δείτε να πωλούνται σε eshops και καταστήματα με χρώματα-εργαλεία, ακόμη και με λιγότερο από 15€, δεν... 08 Δεκ 2019, 23:48

Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Κηροπήγια

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Τ α κηροπήγια είναι από τα διακοσμητικά αντικείμενα που προσφέρονται για βάψιμο - τεχνητή παλαίωση, αφού λόγω της μικρής τους επιφάνειας η όλη διαδικασία είναι... 16 Νοε 2019, 07:24

Μετατροπή κλασσικής Συρταριέρας σε Μοντέρνο Στυλ

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Πολύ απλή στην διαδικασία της μετατροπή από το sweetsomethingdesign.com για να δώσετε σε μια κλασσικής γραμμής συρταριέρα μοντέρνο στυλ και εντελώς ανανεωμένη όψη,... 21 Οκτ 2019, 08:40

Ιδέες για Βάψιμο - Τεχνικές Παλαίωσης σε Ξύλινα Σκαμπώ

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Tα απλά ξύλινα σκαμπώ είναι από τα πιο πρακτικά βοηθητικά έπιπλα, πιάνουν ελάχιστο χώρο είναι κατάλληλα για ένα σωρό χρήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού και με απλές... 13 Οκτ 2019, 23:34

30+ Έπιπλα βαμμένα με Χρώμα Κιμωλίας σε ιδιαίτερο - Μοντέρνο στυλ

Annie Sloan Το βάψιμο και οι τεχνικές παλαίωσης επίπλων κάθε τύπου είναι μια διαδικασία με την οποία μπορείτε, είτε από παλιά-μεταχειρισμένα-φθαρμένα είτε από καινούργια... 13 Σεπ 2019, 09:09

Τεχνική Παλαίωσης σε Χάρτινα Κουτιά

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό κουτί αποθήκευσης βάφοντας ένα κουτί από ξύλο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας και ένα... 28 Αυγ 2019, 07:53

Τεχνική Παλαίωσης Επίπλων με Κερί

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Εκτός από το βάψιμο επίπλων και τεχνικές παλαίωσης ξύλινων επιφανειών με την χρήση αποκλειστικά και μόνο χρώματος, ( εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες) μπορείτε να... 16 Αυγ 2019, 09:00

Βάψιμο-Τεχνικές Παλαίωσης σε Κορνίζες-Καθρέφτες

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Με απλές και ιδιαίτερα οικονομικές κορνίζες κάθε τύπου που θα βρείτε στην αγορά ή με αυθεντικές παλιές-φθαρμένες ξύλινες κορνίζες μπορείτε, με πολλούς και απλούς... 03 Ιουν 2019, 07:12

Αλλαγή ταπετσαρίας- βάψιμο σε ξύλινες πολυθρόνες

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ Τόσο παλιές-φθαρμένες ξύλινες καρεκλοπολυθρόνες Γαλλικού στυλ που ίσως διαθέτετε όσο και αυτές που θα βρείτε σε παλαιοπωλεία - καταστήματα με μεταχειρισμένα έπιπλα... 20 Μαϊ 2019, 08:37

Ιδέες για τεχνικές παλαίωσης-βάψιμο σε Παλιούς Μπουφέδες

chalk paint Ο ι παλιοί μπουφέδες είναι από τα πιο εντυπωσιακά αντικέ έπιπλα και πάρα πολλοί οι τρόποι - τεχνικές παλαίωσης για να τους δώσετε εντελώς νέα όψη και να αξιοποιήσετε... 11 Μαϊ 2019, 07:39