Υλικά συνταγής
1 κοφτή κουταλιά αλεύρι + επιπλέον για αλεύρωμα
2 κοφτές κουταλιές βούτυρο + 1 κοφτή κουταλιά επιπλέον
4 μικρά φιλέτα κοτόπουλου
1 λεμόνι, το ξύσμα και ο χυμός + 1 λεμόνι σε λεπτές ροδέλες
1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός
Αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού (προαιρετικά).
2 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες, ολόκληρες
Τριμμένο τυρί για το σερβίρισμα.
1 φλ. ζωμός κότας (σπιτικός ή φτιαγμένος με κομματάκι κύβου και νερό)
2 κουταλιές στραγγισμένη κάπαρη