Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Τηγανητές αβγοφέτες από στόλεν ή πανετόνε

Τηγανητές αβγοφέτες από στόλεν ή πανετόνε

7 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Τηγανητές αβγοφέτες από στόλεν ή πανετόνε

Περισσότερες συνταγές από Χρυσές συνταγές
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

2 αβγά
400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300 γρ. βούτυρο κλαριφιέ)*
500 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες
300 γρ. ζάχαρη
μέλι για το σερβίρισμα.
10 λεπτές φέτες από μπαγιάτικο στόλεν ή πανετόνε (συνταγή για στόλεν &8211;> Στόλεν (γερμανικό χριστόψωμο) Stollen)
250 γρ. νερό.
 

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...