Υλικά συνταγής
80 γρ. (1/2 φλ.) μαύρες ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
8 μπούτια κοτόπουλου φιλέτο (χωρίς κόκκαλο και πέτσα)
125ml (1/2 φλ.) λευκό κρασί
2 μικρά ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
Βρασμένο κριθαράκι για συνοδευτικό (προαιρετικά)
2 μελιτζάνες Αργίτικες, κομμένες σε χοντρές στρογγυλές φέτες
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ (400 γρ.)
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας + 1/2 κ.γ. ζάχαρη
1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, χωρίς τους σπόρους, κομμένη οριζόντια και μετά σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, χωρίς τους σπόρους, κομμένη οριζόντια και μετά σε λεπτές φέτες
2-3 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φετούλες
1/3 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού
1 μεγάλο κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κότας