Υλικά συνταγής
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού και φύλλων
1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, ξεφλουδισμένη κομμένη σε κυβάκια
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας). [*]
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι (αν δεν βάλετε τη καυτερή πιπεριά)
2 μεγάλες πιπεριές (2 κόκκινες ή 1 κόκκινη και μια κίτρινη, πορτοκαλί) κομμένες σε μικρά κυβάκια
230 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. τυρί ρεγκάτο ή γραβιέρα πικάντικη, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη