Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο ελαιόλαδο ακόμα για άλειμμα πυρέξ
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
200 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
80 γρ. μαλακό τυρί κρέμα (τύπου Μασκαρπόνε ή τύπου Philadelphia ή άλλο επιλογής σας)
200 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη + επιπλέον για πασπάλισμα
200 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη