Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

12 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

4 αυγά
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 κοφτές κ.σ. χυμός λεμονιού
250 γρ. βούτυρο (αγελαδινό ή μαργαρίνη), λιωμένο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1 πορτοκαλιού το χυμό και το ξύσμα
120 γρ. κουβερτούρα 52% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
450 ml νερό
250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
3/4 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο τριμμένο

Δείτε σχετικές συνταγές